Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Falcao için bitti haberleri var, son yıllarda gerek G.saray gerekse Beşiktaşın yaptığı santrafor/forvet transferleri gündem oluyor, bu oyuncular hem ligin kaderini değiştiriyor hemde önemli reklam geliri getiriyor. Bu konuda F.bahçe ise geride kalmış durumda, santrafor mevkiine alınan oyuncular yada düşünülenler, kalite açısından soru işareti maalesef. Son 5-6 yılda G.saray ya da Beşiktaşın yaptığı forvet transferlerinden birini F.bahçe yapmış olsaydı değişebilecek çok şey olurdu..


    Falcao eski Falcao değil ancak bu futbolcu ceza sahası içinde çok etkili bir santrafor, bizim ligimizde sağlam gol ortalaması yakalayacağını düşünüyorum ve eğer G.saray bu transferi bitirirse takımdaki en zayıf bölgesine çok sağlam takviye yapmış olacaktır.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Diagneye 13 milyon euro veren de bu yönetim.İnşallah satılır 10 milyona bile razıyım.Ama asıl iş fenerdeki gibi satabilmekte(elmasın transferi)

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • FB-Bayern maçı ilk yarıda 5-0 oldu.


    Şimdi stoper, orta saha alınacakmış; o konuda birşey demiyorum(%1000 alınmalı) ama bu Isla, Dirar, Hasan Ali üçlüsüyle lig bitmez. Hele ki Ersun hocanın şampiyon olduğu sezon beklerden aldığı katkı ortadayken.


    Kruse ise hala muamma kendi adıma, vereceği katkı hala şüpheli benim için. Rodriguez hızıyla katkı sağlar.


    Moses ölmüş resmen, bu adam Golden Boy'dan bu hale nasıl geldi; anlamak çok güç.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Auid Cup nedir?

    3 büyük takımın katıldığı; ama hem eğlence olsun hem de o 3 takım galip gelebilsin diye bir de zayıf takımın çağrıldığı, iki senede bir yapılan özel turnuva.


    mX3vX2.jpg


    Şahsi görüşüm hangi türk takımı giderse gitsin bu farkı yer. Lig karmasını götürün oda yer. Ali Koç reklam olsun diye girdi ama çok büyük hata yaptı. Lig başlamasına az bir süre varken oyuncuların psikolojisi çok fena bozulacak.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hangi Türk takımı giderse gitsin bu farkı yemez, yenilir deseniz bir nebze. Mevcut skoru yaratan Bayern değil, Fenerbahçe. Bayern hiç gaza basmadı, FB kendi halinin getirdiklerini çekiyor. Bayern Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a karşı oynadığı gibi oynasa muhtemel skor 9-0 yada 10-0'dı.


    Zaten turnuva geçmişinde bu kadar fark yiyen başka bir takımda yok. Hazırlık maçı bunlar, hiçbir dev asılmıyor maça. Bknz: Emirates Cup.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Murat sağlamı çok beğendim açıkçası Ferdi de fena değildi. Fenerbahçe nin gençleri iyiydi Allahyar biraz daha sakin olması lazım.

  • Adı üstünde hazirlik maçi, niye bu kadar konu oldu anlamadim, bayern iyi takim senelerdir duzeni olan bir takim, bugun kim cikarsa ciksin karsisina Turkiye liginden farki 5 yapardi zaten. Anlamadigim 2. nokta bayernle F.bahceyi mi bir tutuyorsunuz yoksa Turkiye ligindeki takimlari Bayernlemi??


    Bu maclarin guzel sonuclari vardir mesela eksiklerinizi gozunuze gozunuze sokarlar, lige daha varken 2 iyi takimla oynayacak olmasi F.bahcenin dalga konusu degil tam tersine dersler alabilecegi ve duzeltmesi gereken yerleri gorebilecegi maclardir

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Resmi müsabaka olsa 11-12 diye giderdi bu adamlar böyle .Oyuncu değişiklikleri , saha içi gerginliklerden sonra hemde ev sahibi olduğu için frene bastı böyle bir skorla bitti maç .Fenerbahçede Vedat muriq çok istekliydi bir ilerde bir geride başarılı bir oyuncu .Tff 1 .ligte daha kimse adını bilmezken ben onu stadta izlemiştim kaliteli oyuncu olduğu anlaşılıyordu zaten .

  • Vintersaga Aynen Ersun hoca onu oynatırsa ve Murat daha çok çalışırsa 2 seneye hem a milli takıma yükselir hemde Avrupa kulüpleri Fenerbahçe nin kapısını çalar 20 25 milyon eder 2 seneye kadar İnşallah kendini geliştirir.

  • Nitelikli bilgiye ulaşmak için uzak durmak lazım bu tip ilgili haber kanallarından. En güzeli KAP. Misal Emre Mor ilk çıktığında oh ne güzel iyi transfer Sinan'ın yerine diyordum meğer daha yeni anlaşılmış.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.