Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • FFP anlaşmasına göre bu sene -10 m € 'a kadar transfer açığı, bir sonraki sezonda -5 m € ya kadar açık verebiliriz bir cezası yok. Televizyonda FFP kurallarını iyi anlatamıyorlar yada onlarda bilmiyorlar.

    Benim bildiğim o açık olayı yıl sonu kulüp zarar bilançosu. Bizde sattığın kadar al olayı var. 5 m satış yapıyorsan 5 m alış yapabilirsin eğer geçerse 7m ceza ödemesi ve avrupa kupası men ihtimali oluyor. Yani o zarar olayı başka. Bizde sattığın kadar al da var.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • sura16 -10 m€ dan fazla transfer zararı yaparsan 7 m € ceza yersin. Bizde sattığın kadar alda var demişsin? FFP'ye takılan her takım için böyle zaten ancak UEFA'nın sattığın kadar al kuralı detayda o kadar katı değil. Bizde senin dediğin gibi katı kural yok. Burda amaç ekside olmayalım işi sağlama alalım mantığı olabilir fakat Diagne gitmez ise mecbur -10 m€ üzerine çıkmamak kaydı ile ekside kapatacağız ve bu sorun teşkil etmeyecek.

    Einmal editiert, zuletzt von huseinskas ()

  • Transfer sezonu Fenerbahçe için fena geçmiyor ancak alınan oyuncuların takıma uyumu nasıl olacak merak ediyorum. Bu parasızlığa iyi transfer yapıldı, özellikle Rodriguezin ve Max Kruse nin katkısı olacağını düşünüyorum. Emre Belözoğlu takıma geri döndü ancak keşke yardımcı antrenör tarzı dönseydi açıkçası son senesinden yararından çok zararı olmuştu takıma, saha içinde tamamen kendini kaybediyor.. Şuan gördüğüm bir stoper ihtiyacı var ve şuanki kadronun yaşı çok genç, bakalım Ersun Hoca bu takıma ne katacak? gerçekten taraftarın beklediği bir atılım yaptırtacak mı yoksa bir kesimin Ersundan birşey olmaz tezimi gerçekleşecek? Ben açıkçası Ersun hocaya güvenenlerdenim, bu sene lige iyi giriş yapmalı yoksa kötü gidişte hemen taşlar oynayacaktır..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Umarım galatasaray jean michael seri transferini son dakika aksilik çıkmadan bitirebilir. Olursa son dönemlerin en iyi transferi olur benim açımdan.


    Dipnot: EPL'de geçen sezon Fulham ile topla en fazla buluşan en fazla isabetli pas ve şut pası atan oyuncu

  • 1 yıllık kiralama bana ilginç geliyor.Satın alma opsiyonu da yok.Adam başarısız olsa 4 milyon euro havaya gidecek.Başarılı olsa elinde tutman mümkün değil.Rus ruleti gibi bir durum.Hani bu olay Türk futbolcusu ya da Türkiye ligini yaşamış yabancı olsa en azından adapte sorunu olmaz derdim...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Fikstür ateş ediyor ateş 6. Hafta 2 derbi var. 3. Hafta fener Trabzon

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Ligde yine Fenerbahçe geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi transferde en aktif takımlardan biri...Bakalım bu sene döngüyü bozup şampiyon olmayı başarabilecek miyiz.Bu sene favori oyuncularım da garry ve max kruse:)

  • Galatasaray arenaya geçtiğinden beri ligde fener derbisini ilk yarıda iç sahada oynadığı her sezon şampiyon olmuştur. Bu sezonda böyle başladık inşallah gene şampiyon oluruz. Kavgasız,gürültüsüz,maç seyir zevkinin yüksek olduğu bir lig olması dileğiyle.


    Ayrıca seri hamlesi muazzam hamle. Geçen sezon 30 milyon euroya premier lige gelmiş adamı ucuza kiralıyoruz. Para yeter mi bilmem ama satın alma opsiyonu da var. Xavi'nin sözlerine bakın çok istedi onu Barcelona'ya almak 2 sene önce anlaştılar ama kulüp başkanları göndermedi. Tam bir box to box 6-8 her yerde oynar.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hedef CL de en az yarı final galiba hocam. Transfer edilen ve edilmesi konuşulan isimler yararlı olacak ve tecrübeli isimler. Bir Fenerbahçeli olarak heyecanlandım yani.

    Bizim hedefimiz gruptan çıkmak olmalı.Çünkü diğer takımlarla yarışacak bütçe henüz yok.Yarı final gibi hedefler proje hedefleridir.Biz bu projenin ilk senesinde var oldumuzu düşünürsek 1.sene Gruptan çıkmak 2.Sene Çeyrek final 3.sene Yarı Final gibi bu şekilde hedeflemeli ve ona göre plan yapmalıyız.Ajax mesela bir anda yarı finale çıkmadı.Yıllardır uyguladıkları plan,disiplin var.Keşke yarı final çıksak bu sezon ama hedefi büyük tutmamakta fayda var.Gruptan çıkmak bizim için başarıdır.O Cl gelir ile her sene üstüne koyarak daha iyi takım kurarak daha iyi yerlere ulaşabiliriz.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hangi takımımız olursa olsun bence gerçekçi hedefler koymalıyız uçmaya gerek yok, ilk hedef gruplardan çıkmak olmalı, ondan sonra hedef revize edilebilir. Zaten takımların grup maçlarında oynadıkları oyunlar aldıkları skorlar bazı şeyleri belli eder..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 1 yıllık kiralama bana ilginç geliyor.Satın alma opsiyonu da yok.Adam başarısız olsa 4 milyon euro havaya gidecek.Başarılı olsa elinde tutman mümkün değil.Rus ruleti gibi bir durum.Hani bu olay Türk futbolcusu ya da Türkiye ligini yaşamış yabancı olsa en azından adapte sorunu olmaz derdim...

    15mil€ satın alma opsiyonlu.

  • Falcao yaşı 33 olmasına rağmen süper ligi domine eder 20 gol ve üzerini rahat görür. Monaco'da son yılı kötü diyen arkadaşlar Monaco bu sene takım halinde çok kötüydü rakip ceza sahasına top taşımada ciddi sıkıntı çektiler ve haliyle Falcao'da istenilen performansı gösteremedi. Galatasaray'da Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak için yeterli performansı gösterir olası bir çeyrek bir ihtimal yarı finalde göstereceği performans tartışılır. mesela geçen sezon Burak Yılmaz Monaco'da oynasaydı muhtemelen büyük hayal kırıklığı olurdu. Futbola direk gözle bakmamak gerek.

    cb490cc.jpg