Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ben ,bu bize gol yağdıran Siggurdasona çok sinirlendim tam bir çirkef herif

    Hocam sen muhtemelen Glyfi Sigurdsson'a sinirlendin, maç boyu çirkeflik yapan o idi. Golleri atan ise stoper olan Ragnar Sigurdsson.


    sura16 Ben de bu takımın başında Aykut Hoca'yı görmeden göçüp gitmek istemiyorum.


    Bugün özellikle ilk yarı oynadığımız oyunla mağlubiyeti hakettik, kalan maçlarda Fransa deplasmanı hariç puan kaybetmemeliyiz. İzlanda evinde Fransa'yı da mağlup edebilecek bir takım.

  • Kalan maçlar izlanda ve fransa hariç 3 puan gözüyle Bakıyorsak ki gruptan çıkmak için öyle bakıyoruz, fransanında 2.bi puan kaybına tahammülü yok bize yenilmeleri tüm hesapları bozdu evlerindeki türkiye maçını riske etmiceklerdir. Ondan önce izlandayla oynayacaklar zaten ben izlandaya kaybedeceklerini sanmıyorum (berabere bitebilir)

    Bize gelince bugün ki sonucun tek nedeni kötü oyun 3 puanı hediye ettik resmen.

    Genç takımız ,deplasmandayız,istenmeyen olaylarda moralleri bozmuş gibiydi.

    izlenimim bana deplasmanlarda bu kötü oyun devam edicekmiş gibi bi hava yarattı içerde taraftar desteğiyle gençliğinde getirdiği enerjiyle çok daha iyi futbol oynuyorlar bunu görmüş olduk .

    Mahmut gerek defansif gerek oyun kurmada çok iyi bir futbolcu eksikliğini bugün fazlasıyla hissettik, cengiz desen oda öyle ,hakanın oyun tarzını zaten sevmememle birlikte bugün tek kelimeyle vasattı 2’li mücadeleyi kaybeder,defansa yardıma gitmez,gereksiz top ve pas kayıpları yapar bekleneni hiçbir zaman veremedi. Cengiz ve mahmutun dönmesiyle kesik yer büyük ihtimal.

    Merih yerine ozan kabak monte edilmeli kesinlikle topu kullanmada,oyuna sokmada çok yavaş kalıyor.


    Mert

    Zeki Kaan Ozan Hasan

    Cengiz Mahmut Dorukhan Yusuf(kenan)

    Burak Cenk

    11’ine dönülmeli acilen özellikle içerdeki maçlarda. Hamle oyuncularıda abdülkadir,hakan,irfan olur. Büyük ihtimal

  • Ben her zaman eğer kanat oyunculu sistem oynuyorsan kanata topla dribling yapabilecek rakip sahaya topu yığacak adamları tercih ederim. Yani orta saha menşinli yusuf, hakan artık sol kanat oynamamalı. Kanatlar Abdülkadir - Cengiz, 10 numara yusuf oynamalı. Keşke emre mor kendini futbola vereydi. Bizim çok işimize yarıyordu driblingleri. Ama görelim ki adam futbola çok uzak. Benim 11'im


    Mert

    Zeki Merih Çağlar Hasan

    Mahmut Dorukhan(Okay)

    Yusuf

    (Deniz)Cengiz Abdülkadir (YunusM)

    Cenk (Burak)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bein sport Türkiye liginden çekilme kararı aldığını kulüplere bildirmiş.Sebebi gelirlerini karşılaşamıyor olmasıymış. 18 Haziran kulüpler Birliği ile toplantı olacakmış. Zaten en az yayın gelirini Türkiye ' ye veriyorsunuz nasıl gelir - gider açığı oluyor Bein sportta anlamıyorum.Eğer Bein giderse yabancı sınırı hayırlı olsun. Bein sport pahalı olabilir ama şuan hiçbir kuruluş Türkiye ligi yayın haklarını almazsa kulüplerimiz yıl sonu izlenme geliri kazanamaz. Yani finansal olarak kulüpler daha da batar şahsi görüşüm.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • daha bizimkiler bis beleş işlerle,birbirleriyle kavga ede dursun.daha bugünler iyi günler bu kafayla giderse kulüpler daha çok gelirden kalırlar.ama hala ders alma yok.hala kolarov hala fejsa hala konoplanka lar konusuluyor

  • Twitter ve taraflı yorumcuların olmadığı bir Türk futbolu düşlüyorum...

    Bein gider saran gelir demişsin. Taraflı yorumcu asıl saran da olur. Takımını söylemeden sen ben seni tahmin edebiliyorum. Saran verir şampiyon takıma 30 milyon yayın hakkı kesin. Premier lig sonuncusu 2 katımız yayın geliri alıyor. Lig acınası halde çok basit görüyorsunuz.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • beIN Sports, Bundesliga 2 ve İngiltere Championship liginin bile Süper Lig'den daha çok izlendiği için gelirden çekilmek istediğini bildirdi.



    Şimdi bunun sebebi bariz belli. Üyelik senelik ücret en çok Türkiye ödüyor. Yaklaşık aylık 119 tl falan yapıyor. Ortak kullanmanın cezası var.Tek bir aile için yüksek bir fiyat. Her aile bein alamıyor. Kaçak izleyen sayısı çok fazla. Güncel kur, dolar, euro çok yükseklerde olduğu için tl vurunca bein fiyatlar Türkiye de böyle çıkıyor. Eğer dolar 2-4 arası bazında olsa bu kadar yüksek olmazdı fiyatlar. Her ne kadar sevmesem de bein çekilmemeli. Çok kötü olur sonuçları.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bein sports sadece bugünü düşünerek çıkmaz, yarını da düşünmüştür. Nasip kısmet, kendi tercihleri. Birçok neden olabilir, yabancı sınırlamasından tut ekonomik durgunluğa kadar.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Eden Hazard’ın Real Madrid kontratı:


    💶 YILDA €19,200,000

    💶 AYDA €1,733,333

    💶 HAFTADA €400,000

    💶 GÜNDE €57,142

    💶 SAATTE €2,380

    💶 DAKİKADA €39

    💶 SANİYEDE €0.66


    NOT: Akıl sağlığımız için kazancı Türk Lirası’da çevrilmemiştir..

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Beinsports aşırı pahalı ben sadece yabancı ligler paketini alacaktım banka kartıyla kabul etmedi ille kredi kartı olacakmış her ay otomatik yenilencekmiş garip garip bir ton şey var insanları başka mecralara yönlendiriyorlar sonra neden izlenmiyor diyorlar aylık 15-20 tl ile bütün kanallar açık izleme fırsatı sunan gerek yurt dışında gerek yurt içinde bir ton yasal olmayan firma var kesintisiz yayın yapan donmada olmuyor .Lakin beinsportsun kendi sitesinde bile donma ve yayının 30-45 saniye geriden gelmesi gibi bir ton sorun var .Digütürk şu fiyat politikasını bir baştan göz geçirsin abuk subuk Türk ligi için istenen paraya baksınlar biraz .

    Einmal editiert, zuletzt von Berkay4535 ()