Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu yıl bütün takimlar üç aşağı beş yukarı, kimine az kimine çok hatalarlada olsa her takimin canının yandigi bazende cani yanan takimin bir sonraki hafta haksiz kazancla puan aldigi sacma sapan bir yil oldu. Federasyonun yapisininda mhk ninda kökten degisiiklige gidilmesi elzem olmuştur. Bir Galatasaraylı olarak dün hakem beni adeta çılgına çevirdi. Rizespor oynadigi bütün büyük maclarda haksizliga ugrayan takimlarin belkide en basinda geliyor. Aylarca Basaksehir kollaniyor denildi bir ara hepimiz bunu kabullendik fakat son maçlarinda bir kaç fahiş hakem hatası yaşadilar. Bizim futbol komitemiz federasyon mhk bu kafayla ülke futboluna hic birsey veremez. Ingiltere bu yil cl euro ve supercup hepsine sahip olacak.basariyi tebrik etmek spor ahlakinin geregidir. Onlari bu anlamda tebrik ediyorum.

  • bence hakemlerin bu kadar teknolojiye karşın kötü olmasının temel sebebi nin görünen ve görünmeyen baskı olduğunu düşünüyorum.ozellikle ingiltere de çok fahis hatalar oluyor diğer liglerde ise bizim ki kadar kötü olmasa da oluyor.o yüzden mhk dr değişse bişeyin farkedecegini düşünmüyorum.

  • Liverpool mane'nin golü ile 1-0 önde. Arnold bir sezonda en çok katkı yapan defans oyuncusu rekorunu kırdı. City tek kale oynuyor ama çok kapalı brighton.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Şampiyon city 98 puan ile. Liverpool 97 puanla ile 2. İnanılmaz. 8-9 puan farktan şampiyonluğu verdiler yazık oldu. Arnold rekorunu geliştirdi. Liverpool de Light,Zaha alırsın seneye şampiyon olur.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Denizlispor rast gele üst lige çıkmıştır yıllardır diplerdeydi 1 .ligte çok süpriz oldu herkes için bu sene, adanaspor vakası yaşanmaz umarım .Ege takımı sonuçta başarılar dilerim :)

  • Başakşehir'in kadrosunu yeni gördüm. Bir tepki kadrosu çıkarmış.

    Bence ankaragücünü küçümsedi haftaya arena da yenerek şampiyon olmak istiyorlar. Tepki ile alakası yok. Ama bugün kaybetsinler son 2 maç berabere kalsa GS şampiyon olur.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Berkay4535 Geçen senelerde tesisin elektrik faturasını ödeyemeyecek durumdaydılar, cidden sürpriz oldu.

    Borçları hala çok ne yapacaklar merak ediyorum çok zor gerçekten Denizlinin işi , sağlam bir sponsorla gelecek seneyi atlatabilirler belki .Mesela Göztepe normalde battı gittiler alt liglerden aliağasporu satın alıp ismini göztepe yaptılar durumları ortada şimdi 0 borç olduğu halde alt sırada can çekişiyorlar .

  • Borçları hala çok ne yapacaklar merak ediyorum çok zor gerçekten Denizlinin işi , sağlam bir sponsorla gelecek seneyi atlatabilirler belki .Mesela Göztepe normalde battı gittiler alt liglerden aliağasporu satın alıp ismini göztepe yaptılar durumları ortada şimdi 0 borç olduğu halde alt sırada can çekişiyorlar .

    Erzurum ankaragücü çok oyuncu alarak lige başladılar durum ortada denizli mesela altınordu dab bikac genç alarak lige tutunabilir inşallah tutunur da centilmen takım 2006 daki yanlislarina ragmen

  • Bugün başakşehir hakemle kazandı.Ankaragücü net 2 penaltısı yenildi ( bariz el). Sarı kart sınırında bulunan emre belezoğlu arkadan kaydı sarı kart veremedi. Dünkü maça göre daha kasıtlı kararlar vardı niye kimse yazmıyor? Derdiniz Galatasaray çünkü. ..

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

    Einmal editiert, zuletzt von sura16 ()

  • sura16 sen ne zaman durulacaksin arkadasim seni illa atayim mi?


    Butun gun is guc kosturmusuz sana mi hesap verecegiz cocuk?


    He evet biz Galatasaray dusmaniyiz tamam mi, hayatimda cok buyuk yer ediyor bu dusmanlik yatip kalkip bu konuyu dusunuyorum..Tovbe yarabbim yahu,sen sabir ver

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • bende buradaki Fenerbahçeliler adına cevap veriyorum sura16 burada fanatikçe yazan 1-2 kişi dışında kimsenin taraf yazdığını görmüyorum he illa taraf diyeceksen buradaki Galatasaraylılar herşeye 4 4 lük mü bakıyorlar başta sen? sen nesin peki taraf değil misin? Kişi karşısındakini kendisi gibi görürmüş


    Birde isim vermemişsin, bak buna güldüm.. Neyse uzatmayacağım nacizhane, diyeceğimi dedim..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • hepimiz burada futbolu nasil bu hale getirdileri konusuyoruz. Fanatizme yer yok. Galatasaraylisida fenerliside besiktaslisida aynı dertten muzdarip. Haksiz kazanc olmamasi icin dil döküyoruz. Narsil hocayi 3 yildir taniyorum koyu bir fenerlidir ancak haksizligin karsisinda defalarca durduguna sahit oldum. Tarafli hareket edebilir tuttugu takima destek elbetteki verecektir fakat haksizliga asla gülüp gececek biri degildir. Lutfen bu konuda kelimelerimizi daha secici kullanalim.