Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hayatımda bunun gibi rezalet bir derbi daha izlemedim sanırım, Galatasaray rezalet, Fernbahçe rezalet, hakem rezalet..


    Fatih Terim oyuna neden Selçuk'u soktu hala onu çözmeye çalışıyorum. Ruh sağlığı için maçlara bir süre ara vermek en güzeli..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Fenerbahce 2 2 den sonra çok gol kaçırdı Galatasaray 2 golü bulduktan sonra iyi oynayamadı.Galatasaray bu feneri yenemiyorsa bence bu takımda yüzde 100 sıkıntı var.Bu oyunla Galatasaray şampiyon hayal diyebiliriz.

  • Kasımpaşa, Başakşehir vs. bu seneyi iyi değerlendirsin, 3 büyükler birbirinden beter. Bu fırsat bidaha gelmez.


    Forvette Maicon oynuyor daha ötesi yok..

    Asıl değerlendirmesi gereken Trabzonspordu. Ama o da kötü halde. Bu fırsat kaçmamalıydı. Seneye Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir şampiyonluğa oynarsa Trabzon da o zaman oynayacak heralde o zamanı bekliyorlar..

  • Gomis kalsaydı,adam en azından ceza sahası içinde topu aldı mı yüzde 50 gol..Ceza sahası içinde çok etkili bitirici adamdı..Galatasaray'ın rezalet yönetimi yüzünden her maç gol sıkıntısı yaşanıyor..Koskoca GS forvetsiz çıkıyor maçlara...

  • Büyük maçlarda Galatasaray'a içerideki maçlarda 1 puan dışarıdakilere 0 yazsınlar. Rahat rahat göğsümüzü gere gere ne zaman derbi kazanacağız? Sanırım kazanamayacağız hele Fenerbahçe'ye hiç şansı tutmuyor zaten

  • 7-8 kırmızı çıkacak gibi duruyor. Herşeyi anlarım da hasan şaşın o kavga içinde olmasını anlayamıyorum. Ortamı sakinleştirmesi gerekirken kavgaya bulaşıyor.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • Maç 2-0 olunca acaba dedim ama sonuç yanıltmadı.Ne penaltıya ne de yanlış taca bahane bulmayalım.Maçın berabere bitmesinin sebebi 60'da oley çeken taraftardır.Olay bu kadar basit.Bana göre penaltı penaltı o kadar dengesiz giremezsin rakibe.2. golde taç galatasarayın ama olacakya fenere veriliyor gol oluyor takım çöküyor bu sefer fener daha atak oynuyor.Ben suçu taraftarda arıyorum golsüz beraberlik bekliyordum gollü oldu yanılmadım.Onun dışında ligin ilk yarı sonuna kadar içeride belki bir şekilde yenilmez puan alır ama deplasman da sıfırlara devam eder galatasaray.Bu da forvet satıp egoist erene kalan yönetime ders olsun.Bu sene başarırsa başakşehir şampiyon olur ama başaramazsa da puan skalası çok altta kalır.Ben açıkcası 3 büyüklerden bir şampiyon beklemiyorum.

  • jailson boksör musun. hasan sasa anlam vermek imkansiz olgunlas biraz savasa gider gibi hoca olacaksin sen. belhanda zaten futbolcu degil karakter yoksunu. soldado da belhandaya mac icinde hamlesi var. firat aydunus orda oyunu durdurup kart verse. ikisine de ortam bu kadar gerilmezdi bence. baya bi kirmizi cikar bu mac saha kapama da gelebilir. bu mac gs yi koparir yaristan zaten top oynamiyo kac mactir. basaksehirin kaderi kendi elinde bu sezonda.