Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bencede eğer mağlubiyet durumunda Cocu'ya veda edilecekse; mağlubiyet FB için daha hayırlı olacak gibi görünüyor ama Ali Koç pek bırakmaya niyetli değil sanırım. Son açıklamalarında öyle bahsetmişti..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Buarada dün akşam maçın tamamını izleyen birisi olarak Benzia kesinlikle yararlı olabilecek oyuncu, jailsonda düzgün kurulmuş bir kadroda bence yerini alır. Ancak Şener, İsmail, Reyes, Harun, Frey ,Alper bu isimler F.bahçenin formasını haketmeyen oyunculardı. Özellikle Şener beni delirtti bir futbolcu bu kadar mı düşer geçen senelerde bir şekilde oyunda görürdük bildiğin hayalet gibiydi sürekli geri oynadı.


    Barış, Benzia, Jailson, Eljif, Slimani, beğenmesemde Skertel takımda olmalı, diğer mevkilerde alternatifi yok F.bahçenin.. Şenerin yerine kim oynayacak Dirar mı Isla mı? al birini vur ötekine..Sol bek zaten tam bitik, koskoca transfer sezonunda sol beke nasıl adam alınmaz anlamak güç, kala kala İsmail ve HAK a kaldık kısacası sol taraf felç. Stoperlerin zaten geçen senenin aynısı toplasan bir pepenin sağ bacağı etmezler. Orta saha planlaması için çok oyuncu var ama hangisini nasıl oynatacaksın? forvete freyi aldın keşke 3 milyon dolara Fernandao yu satmasaydın.. Bu frey Fernandaonun saçının teli olamaz.


    Cocu desen tam bir cahillik örneği, F.bahçe 2 maç üst üste aynı 11 le oynamadı bu zamana kadar. Futbolcuların mevkiileriylede oynuyor bu salak antrenör. Takımın ne yaptığı belli değil, ne defans yapabiliyor ne top tutabiliyor nede paslaşabiliyor. Oyuncular arası bağ yok ruh yok, vallaha sayarken bidaha sinirlendim:) Fenerbahçeliler bu seneyide çöpe atın. Dua edelim bu cocu gitsin ve Ersunu getirsinler en azından fizik güç toparlanır, gol yesede gol atmaya çalışan bir takım çıkar ortaya..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Fenerbahçe de ki en büyük eksiklik dün de göze battığı gibi bekler. İsmail ve Şener yada Hasan Ali ile üst düzey futbol oynanacağını düşünmüyorum Fenerbahçe bu sene 10 dan fazla transfer yaptı ancak beklere 1 transfer dahi yapmadı takım da en kötü olan pozisyonlar hala duruyor.

  • bu sezon sonu saydığımız oyuncuların birçoğu gidecek sözleşmeleri bitiyor. stoperde sadece reyes kalacak reyes in yanına hızlı ve sert bi stoper alınarak defosu kapatılabilir.hasan ali yedege düşrecek bi sol bek lazım hemde devre arasında.şuan bence jailson stoper oynayabilecek kapsitede stopere evrilebilir.ama evrilmeyecekse kesinlikle o oynmalı ön libero da topal ın pas hataları had safhada.oysa riskli pas atmadığı halde.bilmem atıf a nasıl bakılıyor ama topu yavaşlatmada üstüne yok çalım atması bizi kandırıyor.

  • Git cocu artık git.:cursing::cursing:


    Takımda ne takım oyunu ne ruh ne organizasyon vardı mahalle takımını izledik dün.Ali Koç acilen defterini dürmeli cocu'nun.Yedek kulübesinde ellerinde kağıt kalem sanki destan yazıyorlar.Ona ayrı bir sinir oldum.Futboldan biraz anlayan birini getir daha iyi oynatır.Ben böyle rezillik görmedim.Yazıklar olsun.Bu taraftara bu takıma bu oyuncular bu teknik ekip bu oyun hiç ama hiç yakışmıyor.


    Cocu=Gfs


    Sinirimi boşalltım kusura bakmayın.

  • Yalnız bu fener bırakın gruptan çıkmayı insan içine çıkamaz. Yazık. Özeti izledikçe delleniyorum

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Bu haftaki tahmin yarişmasi;


    Trabzonspor-göztepe

    Akhisar-Galatasaray

    Fenerbahçe-Beşiktaş


    maçlari için doğru skor tahmini yapanlara her maç için 1000HF puan verilecektir.


    Not; Tahminler her mac baslamadan 1 dk once kapanir mac basladiktan sonra yapilan tahminler gecersizdir.


    Herkese iyi sanslar iyi tahminler;)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN