Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Alt liglerde de rekabet büyük.


    Kastamonuspor şampiyonluğa yürüyor. TD Ahmet Yıldırım çok başarılı bir isim; Erzurum'u da sırtlamıştı. Yakın tarihte ünü epeyce duyulabilir.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Fenerbahçe maçını alsaydık önümüzdeki maçlardan 1 tanesini kaybetmemiz(başakşehir hariç)sıkıntı yaratmayacaktı tabiki diğer bütün maçları kazanmamız şartıyla.

    Şuan önümüzdeki tüm maçları alırsak şampiyon oluyoruz.Önümüzdeki önemli iki maçı(Başakşehir,Beşiktaş) evimizde oynamamız avantaj sağlayacak

  • Sergen Yalçın yönetimindeki Alanyasporu tebrik ederim, Fenerbahçe bu sezonu 12-15. arasında bir yerde tamamlar. Özgüveni tamamen gitmiş bir takımı toparlamak kolay değil, seneye aynı takım bambaşka bir çehreyle oynayabilir (1-2 takviye kesin yapılmalı)..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Sergen Yalçın yönetimindeki Alanyasporu tebrik ederim, Fenerbahçe bu sezonu 12-15. arasında bir yerde tamamlar. Özgüveni tamamen gitmiş bir takımı toparlamak kolay değil, seneye aynı takım bambaşka bir çehreyle oynayabilir (1-2 takviye kesin yapılmalı)..

    Ersun hoca hakkında ne diyorsun hocam? Bence yanlış bir kadro ve yanlış değişiklikler yapıyor. Bir oyun planı da yok. Trabzonspor da o kadar para harcayarak oynattığı oyunda ortada. Ve yönetimde, taraftar da suçlu bence. Bu kadar köklü bir kulübün bu halde olması utanç verici. Taraftar sesini bile çıkarmıyor. Beraberliğe sevinen hale geldi taraftar. Tek umut stadyum isim hakkından gelen paraydı onuda yediler. Transfer yapmaya para yok. Çok zor günler bekliyor. En az 8-10 transferden fazlası lazım 2010-2011 yazından sonraki ve 2017-2018 yazı GS transfer sezonu gibi. Ama bütçe yok işiniz çok zor ne yapabilirsiniz bilmiyorum.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bu arada aykut kocaman çok kötü oyun oynatıyor olabilir ama bence en kötü şuan bu kadro ile 2. 3. Liğe gözü kapalı oynardı. Kendi takımında kadro dışı kalanlar adamlar çok nadir dikiş tutar. Serdar ve Tolgay ortada. Serdar gene sakatlanarak çıkmış. Bu adam kronik sakat. Dengesiz ve ayakları kötü stoper. Fenerbahçe skrtel'in yanına ayağı iyi kjaer gibi adam almalıydı ama serdar ile sadık aynı tip topçular.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Beşiktaşı yenebilceğine inanıyormusun hocam ?

    En kolay maçımız olur sıfır şaka objektif yazıyorum görürsünüz. Takım 2 senedir yaklaşık 33 veya 38 maç olması lazım iç sahada maç kaybetmiyor. Geçen senede böyle demiştiniz çok rahat yenerek şampiyon olmuştuk. İç saha maçlarını gram düşünmüyoruz sıkıntı deplasmanda :) Bir atasözü derki Galatasaray ile mayısta yazı tura bile atılmaz mayıslar bizimdir.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

    Einmal editiert, zuletzt von sura16 ()

  • Ersun hoca hakkında ne diyorsun hocam? Bence yanlış bir kadro ve yanlış değişiklikler yapıyor. Bir oyun planı da yok. Trabzonspor da o kadar para harcayarak oynattığı oyunda ortada. Ve yönetimde, taraftar da suçlu bence. Bu kadar köklü bir kulübün bu halde olması utanç verici. Taraftar sesini bile çıkarmıyor. Beraberliğe sevinen hale geldi taraftar. Tek umut stadyum isim hakkından gelen paraydı onuda yediler. Transfer yapmaya para yok. Çok zor günler bekliyor. En az 8-10 transferden fazlası lazım 2010-2011 yazından sonraki ve 2017-2018 yazı GS transfer sezonu gibi. Ama bütçe yok işiniz çok zor ne yapabilirsiniz bilmiyorum.

    Ersun Yanalın şuanki sorunu takımı doğru oynatmak doğru oyuncular değil, Fenerbahçede şuanda motivasyon sıfır, lig bitsede gitsek havası tamamen oturmuş kafalara, buradan değil Ersun 100 tane Ersun olsa bu takım 1 adım gidemez, mental olarak bitik bir takım var.. Utanç verici olan birşey yok zamanında Galatasarayda bu bölgelere geldi dolayısıyla bunlar olabilir, kötü yönetimin çöp futbolcuların faturasını ödüyor F.bahçe..


    Fenerbahçe seneye transferini de yapar, toparlarda öyle çok fazla transfere de gerek yok açıkçası önemli 2-3 transferle bu takım eskiye döner, herkesi yanıltan mental bitiklik bu seneye olmayacak.


    Aykut Kocaman F.bahçenin ilacı değil, taraftarın istediği herkesin özlediği F.bahçeyi asla kuramaz ve oynatamaz. Burada defalarca tartışılıp konuşuldu sürekli temcit pilavı gibide konuşmak istemiyorum. Şuan ki teknik direktörden beklentilerim var bunları da seneye göreceğiz.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Trabzonspor da ki şuan ki anlayış sezon başı olsaydı ( Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın gönderilmesi ) ve hakemlerin var'a rağmen puanları gasp etmeseydi şuan Trabzonspor +10 puanla liderdi. Şuan ki anlayış devam eder ise 4-5 yıl sonra Trabzonspor'un Ajax gibi olacağını düşünüyorum. Malatyaspor karşılaşmasına gitmeden önce altyapı maçlarını izledim gerçekten Ajax gibi olma potansiyeli oldukça fazla Trabzonspor'un. Yeter ki ülke futbolunu yönetenlerin Trabzonspor'un önüne duvar olmasın.

  • En kolay maçımız olur sıfır şaka objektif yazıyorum görürsünüz. Takım 2 senedir yaklaşık 33 veya 38 maç olması lazım iç sahada maç kaybetmiyor. Geçen senede böyle demiştiniz çok rahat yenerek şampiyon olmuştuk. İç saha maçlarını gram düşünmüyoruz sıkıntı deplasmanda :) Bir atasözü derki Galatasaray ile mayısta yazı tura bile atılmaz mayıslar bizimdir.

    Bende diyorumki mayısta Beşiktaş sizi şampiyonluktan edicek. Son 2 haftadır beşiktaş lige futbol dersi veriyor. tutturmuşsunuz bi mayıs gidiyorsunuz. Bi arada uefanız vardı :D

  • Bende diyorumki mayısta Beşiktaş sizi şampiyonluktan edicek. Son 2 haftadır beşiktaş lige futbol dersi veriyor. tutturmuşsunuz bi mayıs gidiyorsunuz. Bi arada uefanız vardı :D

    Sıfır objektiflik, fanatizm ve kıskançlık içeren cümleler. Galatasaray hangi mayısta kaybetmiş? Uefa kupamız hala var. Türkiye ilk ve tek uefa ve süper kupaya sahip olan takım Galatasaray'dır. Allah var başakşehir maçında iyi top oynadı Beşiktaş ama rizespor ilk yarı tek kale oynadı. Rizespor o fırsatları değerlenirderse böyle diyemezdiniz. Geçen senede bizi arena yenip, şampiyonluktan yok edecektiniz. Hayallerle yaşayanı gerçekler yok eder. Daha fazla ikili münakaşaya girmemize gerek yok zaman her şeyin ilacıdır :)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bende diyorumki mayısta Beşiktaş sizi şampiyonluktan edicek. Son 2 haftadır beşiktaş lige futbol dersi veriyor. tutturmuşsunuz bi mayıs gidiyorsunuz. Bi arada uefanız vardı :D

    Kıskanma geçen sene nasıl yendiysek bu senede öyle yenicez.

  • Bu konu ve genel sohbet konusunda tekrar edilmesine rağmen 2 li muhabbetlere giriliyor.Konu gereksiz yere kapanıyor.Yönetimden ricam konu kapatılmasın.Bunun yerine kapatılmasına neden olan üyeyi tekrarladıkça süresi artan oranlarda banlamak daha uygun olacaktır.Bu tür mesajları atmayı seven üyeler için özel mesajlraa taşıyın mesajlarınızı ki forumun geneli rahat etsin...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...