Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu sezon falcao'yu izledim. Sakatlık yaşadı sonra form düştü ama adam şuan dünyada sayılı komple forvetlerden izleyenler bilir. Atar,attırır.Oynar,Oynatır. Kafa vuruşu var, her iki ayağını kullanır. Orta sahaya kadar pas almaya gelir, oyunu yönlendirir müthiş bir forvet. Yaşı 33 olmuş olabilir ama fiziği çok fit en az 3 sene Türkiye'de üst düzey oynar. Drogba etkisi ortada. Maaş 7 m 3.5 m kulüp 3.5 m sponsor deniliyor öyleyse gayet uygun keşke olsa. Olmuyorsa da samatta zorlanmalı ama ilk hedef Falcao olmalı. Maliyetini fazlasıyla çıkarır seni şampiyon yapar, forma satışı tavan yapar, rakibe stoperlere psikolojik baskı yapar. Çok iyi forvet abartmıyorum gelirse herkes anlar.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Şampiyonlar ligi bunu unutmaz öyle bedava kura bir kere denk gelir. Hedef gruptan çıkmak veya UEFA'ya kalabilmeyi başarmalıyız.


    12035de0971ff382eba28d74e.jpg


    Falcao'yu alabilirsek Drogba etkisi yaratacağını düşünüyorum.Bitik diyeni Allah çarpar en kötü sezonunda ki rakamları bile kafidir. Türkiye'de yaşlılığında görmek istediğim oyunculardan biri ve inşallah mutlu sonla biter transferi.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Gelmesi için önce diagne nin gitmesi gerekiyor diye yazıyorlar???

    Hocam bonservis ücreti ödenmeyeceği için aslında diagne'nin gitmesine gerek yok ama maddi olarak şöyle gitmesi lazım. Luyindama açıklanmadı ama 5m opsiyon kullandık. Ozornwafor için 300 bin bonservis ödedik. 1.5 m seri kiralık toplam 6.8 m ödenen ücret. Satış Fernando 4.5 m yani şuan 2.3 m eksi durumdayız. Sattığın kadar al maddesi var bizde ve bu yüzden - duruma düşmememiz lazım. Diagne'yi satamazsak mecbur piyasası olan bir oyuncu satılır.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • "benim için güzel bir an. benim için galatasaray'da olmak heyecanlı. buradaki hikayeme hızlı bir giriş yapmak, takım arkadaşlarımı tanımak istiyorum. bir de stadyumumuzu dolu görmek istiyorum. daha önce buradaki maçları izledim. bu atmosferde oynayan takımın oyuncusu olacağım için çok mutluyum. ayrıca burada elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum çünkü galatasaray bana çok saygı gösterdi, bana çok özen gösterdi. bundan dolayı çok mutluyum ve en iyi oyunumu oynamak istiyorum.

    galatasaray büyük, çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. ayrıca kulübün büyük bir tarihi var. bir de didier drogba burada oynarken milli takımda belçika'yla oynadığımız bir hazırlık maçına bine yakın galatasaray taraftarı onu desteklemeye gelmişti. çılgın bir şey diye düşünmüştüm. oyuncuları çok seviyorlar, kulübü çok seviyorlar. müthiş bir şey bu. bu sezon bunun için en iyi sonuçları almamızı istiyorum. her kulvarda en iyi sonuçları almamızı umuyorum.

    taraftara şimdiden sosyal medyada gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum. hem oyunculara hem de kulübe verdikleri destek için teşekkür ediyorum. onlara şunu söylüyorum: galatasaray için ruhumda ve bedenimde ne kadar güç varsa kullanacağım, her şeyimi vereceğim. çünkü galatasaray taraftarı bunu hak ediyor. böyle bir taraftar varsa bir takımın bunu yapması gerekir. bunu yaptıktan sonra sezon sonunda aldığımız sonuçları göreceğiz."

    jean michael seri

  • Trabzonsporu yapmis oldugu forma tanitimindan dolayi tebrik ediyorum. Mükemmel bir tanitim yapilmis. Öz değerlerine verdigi önem dünya basininda ve dünya yildizlarinin twitter adreslerinde reklama neden olmus. Bir cok yabanci spor kanalinda tanitim filmini izledim. Helal olsun Trabzonspor

  • Erce kardeşler süperlige gelmiş tartışmasız ,Türk kaleci olarak bana göre en iyisi ,altınordu satmıyordu nasıl olduda satmış onu .

    Bence abartıyorsun. Erce ayakları iyi bir kaleci ve çok efendi,karakterli ama altınordu'da kaç maçını izledin bilmiyorum yan topları çok kötü. İyi kaleci ama Altay Bayındır, Muhammet Şengezer ve Uğurcan çok daha iyi Erce'den. Ayrıca erce 26 yaşında saydığım kalecilerden en az 4-5 yaş büyük ve deneyimli. Bence abartıldığı kadar iyi bir kaleci değil bence sözüm sadece sana değil yanlış anlama sakın. Ama bu sezon çok maçını izledim kendi geliştiremiyor bazı konularda. Trabzonspor 'da Uğurcan'ın yedeği olur bence.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bence abartıyorsun. Erce ayakları iyi bir kaleci ve çok efendi,karakterli ama altınordu'da kaç maçını izledin bilmiyorum yan topları çok kötü. İyi kaleci ama Altay Bayındır, Muhammet Şengezer ve Uğurcan çok daha iyi Erce'den. Ayrıca erce 26 yaşında saydığım kalecilerden en az 4-5 yaş büyük ve deneyimli. Bence abartıldığı kadar iyi bir kaleci değil bence sözüm sadece sana değil yanlış anlama sakın. Ama bu sezon çok maçını izledim kendi geliştiremiyor bazı konularda. Trabzonspor 'da Uğurcan'ın yedeği olur bence.

    Stadtta en az 15-20 maçını net izlemişimdir .Keza Göztepede Göktuğ Bakırbaş var daha bir çok kaleci sayabilirim sana yetenekli .Erce kardeşlerde bunların en iyisi .Bu sezon oynatılırsa herkesin göreceğini düşünüyorum ne kadar yetenekli olduğunu .


  • 9. gol gelince hakem maçı bitirdi! Kayserispor...

    26.07.2019 18:13 - Son Güncelleme - 26.07.2019 18:14
    9. gol gelince hakem maçı bitirdi! Kayserispor...

    Kayserispor hazırlık maçında Freiburg ile karşı karşıya geldi.

    Karşılaşma 60. dakikada Freiburg'un 9. golü bulmasının ardından sona erdi.

    Mücadele, Freiburg'un 9-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.


  • 9. gol gelince hakem maçı bitirdi! Kayserispor...

    26.07.2019 18:13 - Son Güncelleme - 26.07.2019 18:14
    9. gol gelince hakem maçı bitirdi! Kayserispor...

    Kayserispor hazırlık maçında Freiburg ile karşı karşıya geldi.

    Karşılaşma 60. dakikada Freiburg'un 9. golü bulmasının ardından sona erdi.

    Mücadele, Freiburg'un 9-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

    İki maç şeklinde 60'ar dk olarak oynandı. İlk maçı Freiburg 2-0 kazandı ikinci maçta Kayserispor altyapı oyuncuları ile çıktı. 15 yaşında 3 futbolcu vardı ve sonuç 9-0 gibi bir sonuçla bitti. Bizim medya yine çöp yine vasat yazıklar olsun.

  • İki maç şeklinde 60'ar dk olarak oynandı. İlk maçı Freiburg 2-0 kazandı ikinci maçta Kayserispor altyapı oyuncuları ile çıktı. 15 yaşında 3 futbolcu vardı ve sonuç 9-0 gibi bir sonuçla bitti. Bizim medya yine çöp yine vasat yazıklar olsun.

    15 yaşında sadece 1 tane futbolcusu var diğerleri hepsinin yaşı normal .9-1 bitmiş maç hakem maçı bitirmiş bu skordan dolayı rezillik olmasın diye medya gayet haklı yerden yere vurmakta .Ne yapsaydı Kayserispor 1 gol attı şeklinde habermi yapsaydı ?

  • Atletikoo madrid real madridi tokat manyağı yapıyor. Dakika 75. Atletikoo 7-1 Real

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.