Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Fatih Terim 'in nasıl taktiği yok ya taktiksiz 18 kupamı almış? Fatih Terim' in taktik bilgisi çok iyi bunu bu sene daha iyi anladım. Galatasaray ataklarını izleyin anlarsınız.Set hücum,blok hücum, geçiş oyunu, defanstan topla çıkma bakın bir anlayacaksınız. Tek sıkıntısı yanlış tercihler yapıyor ve oyuncu değişikliğini çok geç yapıyor. İtalya'da gördük demişsiniz ama fiorentina da çok iyi işler yaptı. Milan'dan kovulduğunda takım 2. Sıradaydı. Milan ' dan kovulma sebebide oyuncu grubu. İtalyanlar Grande Terim demektedir.Conte Chelsea ' yi şampiyon yaptı oyuncu grubu yüzünden kovuldu kötü bir teknik direktör mü şimdi? Ezbere konuşmayalım tutturmuşsunuz taktik yok taktik Galatasaray maçı izleyen anlar. Geçişi oyununu çok iyi oynatıyor bunlar hep taktiktir.

    dikkat edersen son yıllarda öğrendi diyorum ve suan ki taktiğini övuyorum gecmişte taktik yetersizliği onu aşagıya çekti yoksa milan dan yine büyük bir kulube giderdi.eger iyi oynatsa son haftalarda yenilgi ve beraberlik almasa gitmezdi ha yinede yanlış yaptılar o ayrı mesele.pirlo ve milan baroş un açıklmasını dinlerseniz anlarsınız eskiden tek bildiği takımı motive etmek ve ne olursa olsun coşkuyla halletmekti geriden oyun kurmak top yüzdesi filan bunları konuşmazdı.şimdi biraz daha pas oyununa döndü. mesela senol güneş daha taktisyendir bunu milli takım bjk ve bursa da kanıtladı fatih terim gs ve hüs

    Einmal editiert, zuletzt von kilanli ()

  • 19 Mayıs günü, kupayla birlikte çifte bayram yaşamak istiyorum. Galatasatay'ıma başarılar. :)

    hayırdır diğer forum hareketsiz mi kaldı da buralara geldin?

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 17 Mayıs 2000 tarihinde Türk spor tarihinin en önemli başarısını elde edip UEFA kupasını Türk topraklarına getiren Galatasaray'a binlerce kez tesekkür ederim. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hocası Fatih Terim'e çamur atanlar hala anlamazlar gerçi ama olsun.

  • Bu sezon sözleşmesi biten çok kaliteli topçular var. Brahimi, Leroy Fer, Hector Herrera, Max Kruse daha böyle şampiyonlar ligi kalitesinde sözleşmesi bitecek bir sürü topçular var.Bize yem ederler mi bilmiyorum ama Türkiye de hangi takıma gelirlerse gelsinler sınıf atlatırlar. Brahimi, Fer, Herrera, Tije Savanier bunlardan biri Galatasaray ' a gelsin isterim.Gönül isterki hepsi gelsin ama bu mali durumda çok zor transfer yapmamız.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Altınordu araştırılmalıdır.Son 3 senedir aynı şike. Kulüp vizyonu yabancı oyuncu oynatmamak. Süper lige çıkarlarsa bu kadro ile rezil olacaklarını biliyorlar. Her sene bilerek yenilerek süper lige çıkmıyorlar. Son 3 sene Altınordu maçlarını izleyen ne demek istediğimi anlar.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Altınordu araştırılmalıdır.Son 3 senedir aynı şike. Kulüp vizyonu yabancı oyuncu oynatmamak. Süper lige çıkarlarsa bu kadro ile rezil olacaklarını biliyorlar. Her sene bilerek yenilerek süper lige çıkmıyorlar. Son 3 sene Altınordu maçlarını izleyen ne demek istediğimi anlar.

    Puan durumuna bakmaları yeterli son 3 sene .Bu rezil klübü çok bir halt yiyormuş gibi ülke gündemine getiriyorlar her sene bunların böyle bir klüp olduğunu herkes biliyor bu yüzden seyircisi yok .Kasalarında bir ton para var süperlige çıksalar rahatlıkla bir iki yabancı futbolcu transfer edip rahat bir şekilde oynarlar ama bunlar sahtekar süperlig kargaşa dolu bunlar gelipte o toplara girmek istemiyor başkanın ,teknik direktör yıllarca aynı kişiler kendi kendilerine takılıyorlar .

  • Trabzonspor ligin ilk yarisi bitimine yakin baslayan performansina devam ediyor, Besiktasi iyi oyunla 2-1 yendiler..


    Butun takim iyi oynadi ama Yusuf Yazici bence bu ligin en tehlikeli oyuncusu, defansin surekli kafasini karistirabilecek bir oyuncu, topla gelirken bassan calimla eksiltip bambaska isler yapabilir, basmayip mesafeni koruyup gelsen uzaktan sutlari cok tehlikeli,tipki bugun attigi gol gibi..Trabzonspora 1 stoper 1 forvet lazim bunu yaparlarsa seneye sampiyonluk adayi olurlar..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Puan durumuna bakmaları yeterli son 3 sene .Bu rezil klübü çok bir halt yiyormuş gibi ülke gündemine getiriyorlar her sene bunların böyle bir klüp olduğunu herkes biliyor bu yüzden seyircisi yok .Kasalarında bir ton para var süperlige çıksalar rahatlıkla bir iki yabancı futbolcu transfer edip rahat bir şekilde oynarlar ama bunlar sahtekar süperlig kargaşa dolu bunlar gelipte o toplara girmek istemiyor başkanın ,teknik direktör yıllarca aynı kişiler kendi kendilerine takılıyorlar .

    Gerçi bu şike de sayilmaz aslinda. Kulüp başkanı açık açık söyledi. Superlig icin henuz erken, cikmayi dusunmuyoruz. 3 milyon euro yillik gelirimiz var (transferler haric). Bu gelir ile çıkıpta ne yapacagiz diye. Bu açıdan bakinca yaptiklari etik degil dogru ama mantiksizda sayilmaz.

  • Gerçi bu şike de sayilmaz aslinda. Kulüp başkanı açık açık söyledi. Superlig icin henuz erken, cikmayi dusunmuyoruz. 3 milyon euro yillik gelirimiz var (transferler haric). Bu gelir ile çıkıpta ne yapacagiz diye. Bu açıdan bakinca yaptiklari etik degil dogru ama mantiksizda sayilmaz.

    Tamamen yalan ligin en az maliyetli takımlarından biri kasasında en çok para olan takım ne borcu var nede başka bir şeyi .Süperlige çıkınca yanlış bilmiyorsam 60 milyon tl para alıyor klüpler maç başı kazanç ,sponsorlar say say bitmez bir ton tesisi var ,işletmesi var ekstra olarak ama ne yapıyor sahtekarlık yapıyor .Çokta uyanık başkan gitti fenere yedek kaleciyi sattı 2 milyona euro ya çok matah bir şeymiş her yerde yazıldı medyada oynamayan kaleciyi okuttu sonra ali koç vizyon yazdılar tam komedi ^^ Erce Kardeşler o berkeyi 10 la çarpar uyanıkta adam daha bir ton örnek var alt yapısı sağlam lakin paralar ile oynuyor klüp .

  • Bu maçta da direkleri boş geçmedik elhamdülillah. 26. Direk oldu bu akşam totalde. Allah bereket versin :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Türkiye'nin Ajax'ı neden olmasın Trabzonspor ? Sadece sabır ve güven...

    Aslinda bunun icin herseyi var kulubun, alt yapi olanaklari iyilestirildi, senelerce kendi yetistirdigi oyuncularla bir yere geldi, sonra duruldu 2000 li yillarla beraber oyuncu gelmedi ama suanda tekrar eskiye donus var, sehrin tamami tutkulu futbol izleyicisi, stadi yenilendi antreman sahalari yenilendi kisacasi iyi bir yonetime ihtiyaci var, suanda bunyesinde coo onemli yetenekler var, bir Fenerbahceli olarak Trabzobsporun basarili olmasini cani gonulden isterim, biz cocukken Trabzonsporun avrupa maclariyla buyuduk. Akilli yonetilirse bu potansiyeli olan bir kulup..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Biz de az başarılı olunca hemen bir kulp takarlar. Trabzonun en büyük handikapı şehirde herkesin futbolu iyi bilmesi ve ya iyi bildiğini sanması. En ufak bir takılmadan hemen eleştiriler gelmeye başlar. Şimdi ffp konusunda sıkıntı var. Bakın Ahmet Ağaoğlu için nelere yazacaklar neler diyecekler

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.