günluk onemli bilgileri buradan paylasacagim
HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)
- HavaforumAşıgı
- Closed
-
-
bu şekilde ilerlemek şahsım adına,sizler ve bizler için daha iyi olacaktır.Hocam olayları sadece kar ve tipi olarak bakmamak gerektiğini hatırlatır bir konu oluşur umarım
,sonuçta bahar mevsimine yavaş yavaş adım attık(isim olarak tabi martın sağı solu belli olmayacak gibi ) ,bu mevsimde herşeyin yaşanması gayet normaldir. geçiş mevsimi olmasından dolayı" kış gibi kış da "yaşayabiliriz hocam ,tam tersi "yazdan kalma günlerde" oluşabilir ne gelirse bahtımıza artık ve ayrıca oluşan her meteorolojik olayları kendi içinde değerlendirmek en güzeli olacaktır sanırım konu hayırlı olsun kısacası Hocam ......saygılar
-
Gerçekten gerekli bir konuydu... Umarım olması gerektiği gibi önemini ve güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek bir konu olacaktır.
-
Gerçekten gerekli bir konuydu... Umarım olması gerektiği gibi önemini ve güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek bir konu olacaktır.
mumkun mertebe aktif tutmaya calisacagim insallah
-
hayırlı olsun...
-
-
yarın istanbul cok bulutlu olacak ogleden sonra yine zaman zaman yagmur gecisleri olabilir sicaklik ikndi zamani 13 14 dereceleri gorur.ozellikle kiyi ege civarindan esecek guneyli ruzgar zaman zaman firtinaya yakin eseceginden soba zehirlenmelerine dikkat.
bu arada muhtemel sistem hakkinda yorumum da degisiklik yok.ilk sistem de -7 -8 civari soguk hava girisi olacak.500 hpa degeri daha iyi olabilir kky yapabilir.2.sistem de kafkaslara daha yakin bir sistem beklentim var.nisan ayina kadar kis sartlari devam edecek HAYIRLI GECELER -
Hocam mart bitmeden can çıkmaz !!!misali ,nisan da ;özellikle de ilk hafta sürprizlere gebe gibi bu sene yazın kurak ve sıcak geçeceğini öngören bilim adamları ,NASA bunların başında ;önce Bahar'ın tahminini yapsalar sanırım daha iyi olacaktı .
-
Hocam mart bitmeden can çıkmaz !!!misali ,nisan da ;özellikle de ilk hafta sürprizlere gebe gibi bu sene yazın kurak ve sıcak geçeceğini öngören bilim adamları ,NASA bunların başında ;önce Bahar'ın tahminini yapsalar sanırım daha iyi olacaktı .
900 yılın en kurak yazı diyem nasa'ya bakmam bile
-
900 yılın en kurak yazı diyem nasa'ya bakmam bile
NASA'nın suçu yok dostum
suç her sene aynı pilavı bizlere yediren BAZI basın organlarında ve malesef bunlara inanan bizlerde
-
NASA'nın kendi hazırladığı tahmin haritası ile İngilizce olarak kendi yazdığı açıklama arasında bile çelişki var. Harita Türkiye için normallerde derken yazı kurak diyor. Ortaya çıkan tahmin bozuntusu bir de bizim medyanın elinden geçip iyice magazin haberine çevrildikten sonra ortaya ne idüğü belirsiz bir şey çıkmış. Her gördüğünüz şeyi okumayın, her okuduğunuz şeye güvenmeyin. Bu meseleyle ilgili havadelisi.com'un yeni bir yazısı var okumanızı tavsiye ederim. Varsa yazılanları dikkate alan diye söylüyorum. Almayın. Kurak geçer geçmez bilemem ama bunu öğreneceğiniz kaynak bizim rezil medya veya Şubat sıcak ise yaz da sıcak olur gibi düz mantıkla iş yapan çakma meteorologlar değildir. Geçen yıl MGM'den çıkıp 20 Ocak'a kadar kar yok diyenler de değildir. MGM'den de Melik hoca hariç kimseye güvenmeyin.
-
-
Havadelisi.com da ozan hoca da vardı bir ara YouTube den görüntülü konuşmalı haftalık tahminler yaparlardı halamdevam ediyor mu bilmiyorum ama. Güzel oluyordu
anlık modeller haritaları değerlendirirlerdi aslında bizim siteye de uğraşanmış olsa Hoş olur böyle bir uygulama
-
Bugun icin bekledigimiz lokal yagislar kendini gostermeye devam ediyor.zayif yagis oldugu icin sıkıntı cikarmicak.bekledigimiz olasi sistem icin gece tekrar yorum yapacagim.
-
Edit : kademe kademe gun gectikce sicakliklar dusecek.bu dusus 23 24 mart gibi son bulacak.giyim kusamlarimiza dikkat etmekte fayda var iyi aksamlar
-
bu gece istanbulun avrupa yakasında güzel orajlar görebiliriz şahsen ben 5 tane falan gördüm son 2 saatte
-
bu gece istanbulun avrupa yakasında güzel orajlar görebiliriz şahsen ben 5 tane falan gördüm son 2 saatte
Yagislar anadolu yakasinda daha sık gorunecek
-
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
İç Anadolu Raporlar - Yorumlar 9.7k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 9.7k
- Views
- 514k
9.7k
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 570
- Samet
-
- Replies
- 570
- Views
- 52k
570
-
-
-
-
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar 632
- Aytac
-
- Replies
- 632
- Views
- 118k
632
-
-
-
-
Konu Dışı [Genel Sohbet] 7.1k
- Interstellar
-
- Replies
- 7.1k
- Views
- 267k
7.1k
-
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 204
- Interstellar
-
- Replies
- 204
- Views
- 9.2k
204
-
-
-
-
Futbola Dair Her Şey [2020/21] 7.8k
- Samet
-
- Replies
- 7.8k
- Views
- 269k
7.8k
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Mart 2021) 96
- Samet
-
- Replies
- 96
- Views
- 13k
96
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 14 (06.03.2021) Genel Yorumlama 7
- Samet
-
- Replies
- 7
- Views
- 408
7
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 14 (06.03.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 276
-
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 204
- Interstellar