Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Youtube'ı şiddetle kınıyorum şu an ambleminde Fransa bayrağı var bu tür saldırılar Müslüman ülkelerinde olunca neden ses çıkmıyor daha geçtiğimiz ay Türkiye'de olmadı mı hiçbir kuruluş harekete geçmedi onca askerimiz şehit oluyor bir tane kınama mesajı gelmiyor bu Dünya'nın iki yüzlülüğü artık bezdirdi.


  • Youtube'ı şiddetle kınıyorum şu an ambleminde Fransa bayrağı var bu tür saldırılar Müslüman ülkelerinde olunca neden ses çıkmıyor daha geçtiğimiz ay Türkiye'de olmadı mı hiçbir kuruluş harekete geçmedi onca askerimiz şehit oluyor bir tane kınama mesajı gelmiyor bu Dünya'nın iki yüzlülüğü artık bezdirdi.


    Çok haklı bir yorum konu müslüman olunca bişeyden haberleri olmuyor


  • Çünkü müslümanlar terörist... ;)


    Biri yanlış anlamadan ben söyleyeyim. Arman ironi yapıyor.



    Youtube'nin yaptığı aptallık. Aynı gün İran'da 81 kişi vefat etti. Onlar da tıpkı Fransızlar gibi masum, bu tür şeylerle alakası olmayan insanlardı. Ama ölen doğudan biri olunca, Müslüman olunca değil Fransız'sa, batılıysa önemseniyor. Dünyanın adaleti yok belki ama Allah'ın adaleti var. Ve adalet er geç yerini bu-la-cak.

  • Her şeyi çok kafaya takiyorsunuz. Çok ta önemli değil benim gözümde yapılan şey illa bi tepki koyacağım diyorsanız çok sevdiğiniz yerli ve yabancı müzikleri youtube üzerinden izlemezseniz bir nevi kendi çapınızda bir duruş sergilemiş olursunuz. Diğer türlü sadece çene yorar sizde başka da bir şey değil;)

  • Müslümanlar çalışmadığı sürece ezilmeye mahkumlar. Bu işler dinle imanla olsaydı müslümanlar hep tepede olurdu.


    Allah çalışana verir, bu müslüman bu yahudi diye ayırt etmeden. Bu her yönüyle apaçık bir şeydir.


    Şöyle bir hadisden bahsedilir bilir misiniz "Zenginliği istediğime ilmi isteyene veririm" diye buyurmuş Allah. Hadisin gerçek olması veya olmaması, yani peygamberin böyle bir şey söyleyip söylememiş olması önemli değil. Söylemiş olmasa da gerçek budur. Söylemiş olsa da. Allah çalışna verir müslüman olana değil.

  • İnsanın canını almak ancak ve ancak Allah'a mahsustur, her kim ki masum kanı akıttı ise işlenebilecek en büyük günahı o işlemiştir. En büyük üzüntüm kendi ülkemizde bile bu saldırıyı hoş görenler var korkunç.

  • Bu katliamı yapan ülkemizde ve Fransadaki katliamdan bahsediyorum yani bu katliamı yapanların müslumanlıkla ilgisi yok o teror örügütünün ismini yazamıyorum ama çoğu kişi biliyodur yineliyorum onların müslümanlıkla alakası yok . Müslümanlık , islam dini ibadetten öte namaz kılmaktan , hacca gitmekten öte vicdandır merhamettir, günahsız dpğan bir bebeğin masumiyeti gibi temiz olması gibi bişeydir ama bunlar lekeliyolar işte. Birilerinin dur demesi gerek bunları beslemesi değil. Yoksa ülkemizde ve avrupada daha çok canımız yanacak maalesef. :(


  • Suriye de günde 2000 kişi ölüyor onlar oyuncak mı sizce? Yediği hurmalar bugün fransayı tırmalıyor


    Stalin'in bir lafı vardır "Bir kişinin ölümü trajedi, milyonların ölümü istatistiktir." diye.


    Artık Ortadoğu'da ölümler sıradanlaştı. Ülkemizin herhangi bir yerinde bir saldırı veya bombalama olunca biz bile şaşırmıyoruz, en fazla birkaç gün üzülüp hayatımıza devam ediyoruz. Biz bile artık ölümleri bu kadar umursamazken onların umursamaması gayet doğal.


    Ne yazık ki Ortadoğu'ya karışan ülkelerin politikacılarının hatalarını o ülkelerin masum insanları ödüyor.

  • azor izlanda yakınlarına kadar çıkıp doğuya genişlemesi sistemin bize gelmesini sağlıyor gibi,geçen sene azor sayesinde güzel 2 sistem aldık,bu senede azor sanki bizi kurtaracak,tabi sibiryanın ortada yok olduğunu varsayarak:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN