Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Nasıl sadece senin ve Bafrali'ninkini sildim ya? 12 tane mesaj silmişim. Kusura bakmam, art niyetini ara sen. İyi Forumlar.

    AF-YOK


  • Yani benim anlamadıgım Ortada bi tartışma olmadan önce benim yazdıgım 1-2 tane Cümle var okadar. Yani bu yazdıklarımın ne hayalciligi nede duygusal bi yanı yok Olabilirleri söyledim Sonra bafralı bi anda sert bi tavırla yazdıgıma cevap verdi bukadar başka bişey yok yani tartışma gerektircek.


    Kimse sert bir tavır vermedi yanlış anlamissiniz fakat benim tavrim suna skew t çıktıları bariz kar yapmayacak sekildeyken root neye gore kar var dedi veya siz yanlış bilgilendirirseniz insanları uyarmak zorunda kalıyoruz sonuçta bafrali İstanbul konusu sorumlusu doğru olan neyse onu söylemek zorunda skew t okumayı da 2 yıldır biliyorum hata yapıyorsunuz

  • Kusura bakmayın ama konuyu kavramaniz gerekir benim gordugum bir suru moderator var bu konuyu baştan cozecektiniz sonradan geliyorsunuz ve sadece benim ve bafralinin yorumlarını siliyorsunuz durum böyle olunca art niyet ararim kusura bakmayin


    Arkadaşlar buradan uzatmanın şuan siteden iki tarafında faydasına olmadığı açıkken neden böyle yapıyorsunuz? Lütfen anlayışlı olun ve artniyet aramamak için özelden yöneticiler ile olay anında iletişime geçin veya mesaj rapor edin. ;)

  • Kimse sert bir tavır vermedi yanlış anlamissiniz fakat benim tavrim suna skew t çıktıları bariz kar yapmayacak sekildeyken root neye gore kar var dedi veya siz yanlış bilgilendirirseniz insanları uyarmak zorunda kalıyoruz sonuçta bafrali İstanbul konusu sorumlusu doğru olan neyse onu söylemek zorunda skew t okumayı da 2 yıldır biliyorum hata yapıyorsunuz


    Herşey skew-t mi Allah için söyle bana ? Ozaman skew-t ye bakarak Tüm tahminleri yapalım Hepsi %100 başarılı olsun. Burda yanlış verilen bi bilgi yok Dedigim şey Lapa Lapa Sulu kar yağacak demem Bukadar. Allah belamı vereydide demeseydim olay saçma sapan bi hal aldı.

  • Arkadaşlar buradan uzatmanın şuan siteden iki tarafında faydasına olmadığı açıkken neden böyle yapıyorsunuz? Lütfen anlayışlı olun ve artniyet aramamak için özelden yöneticiler ile olay anında iletişime geçin veya mesaj rapor edin. ;)


    Benim tavrim tartismada değil aslında insanın boş zamanına denk gelmiştir bir şekilde tartışma çıkmıştır fakat benim demeye çalıştığım. İyi forumlar

    Einmal editiert, zuletzt von UmuTCaN ()

  • Hava Forum yazarlar ve moderatörler de dahil hiç kimseye ait değil. Biz burada üyeyiz. Ne deniliyorsa o. Burası kimsenin tartisma yeri degil. Tartışmak isteyen özelden tartışsın.

    Einmal editiert, zuletzt von Root ()

  • [w]Bir kişinin hatası varsa onunla özelden konuşmak yerine çoğunlukla forum içinden yazıyorsanız bu sizin bu foruma art niyetli geldiğinizi belirtir. Bu konu üzerinden ikili bir mesaj daha yazılırsa üyeyle ilgili cezai işlem başlayacaktır.[/w]

    Einmal editiert, zuletzt von UmuTCaN ()


  • [w]Bir kişinin hatası varsa onunla özelden konuşmak yerine çoğunlukla forum içinden yazıyorsanız bu sizin bu foruma art niyetli geldiğinizi belirtir. Bu konu üzerinden ikili bir mesaj daha yazılırsa üyeyle ilgili cezai işlem başlayacaktır.[/w]


    Kusura bakmayın beni tanıyan tanır bilen bilir ben kimseye art niyet beslemem fakat bu tartismadan illa bahsedeceksek bu tartışmayı root başlattı ben isim vermemek için uğraştım yada tartışma uzamasın diye dün nasıldık şimdi nasiliz bunu da anlayamıyorum ben dogruculuk yaptım bunu da söyleyeyim uslubumu bozmadim bozmam egerki bir insan kasıtlı birşey yaparsa bu durumda siz de ben de herkes art niyet arar cidden uzatmak istemiyorum artık teşekkürler.

  • Aleyküm Selam hacı bu akşam forum bayağı sessiz mesaj yazan yok. Modeller de iyi değil bence 20'sine kadar birşey olmaz. 15 Şubat arası da birşey beklemiyorum ben 20'sinden sonra artık. Tabi bunu modellere ve hislerime göre söylüyorum hocalar daha iyi bilir.

    Einmal editiert, zuletzt von ldr1907 ()


  • Aleyküm Selam hacı bu akşam forum bayağı sessiz mesaj yazan yok. Modeller deiyi değil bence 20'sine kadar birşey olmaz. 15 Şubat arası da birşey beklemiyorum ben 20'sinden sonra artık. Tabi bunu modellere ve hislerime göre söylüyorum hocalar daha iyi bilir.


    hocam tahminim şu mini sistemi yaşadıktan sonra modellerin değişeceği ... ve GFS soğumayı sistemi geciktiriyo devamlı ama tahmini daha erken gircek soğuklar ve şu 384te yaklaşan soğuklar biraz daha sağlam gelebilir .. birde blokaj oluştumu oooo deyme keyfimize :)