Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • öncelikle admin kardeşimizi tebrik ediyorum mesleğinde başarılar hukukun bu derece sıkıntılı olduğu dönemlerde inşallah kararlarında insanlara faydalı ve adaletli olması dileklerim ile ,her ne olursa olsun artık bundan sonra konuşmalarımıza daha dikkat etmemiz gerekir malum ....."ADAM SAVCI olum yaaa eyvahhh ":) durumuna düşmemek adına umarım kazasız belasız bir şekilde atlatırız hayırlı uğurlu olsun şimdiden

  • Zitat

    yanlışım varsa düzeltin ama forumumuz özellikle geçen sene ve bu sene atağa geçti sanırım üye sayısında .. Allah ın izniyle üye sayısını da katlaya katlaya artacağız ve 1000ler bizim için basit kalacak inşAllah


    @"Şaban Çilesiz" ;


    E tabii. Dolaylı olarak... :beer_smile:

    AF-YOK

  • arkadaşlar bünyamin sürmeli ısrarla şu an ki sıcaklıkların ortalamanın altında seyir ettiğini kar yağmadığı için bizler için çok önem arz etmediğini düşünsek de aralık beklentilerin altında seyir etmiş olacak diyor ay sonu inşallah ocak sonuna da bu tabloyu görürüz ve ayrıca yağışla birleşir yoksa durumlar vahim gibi görünüyor ama bu sene ay sonu 29 u gibi sibirya üzerinden bir alçak basınç hareketi ile daha çok doğu ve karadeniz bölgelerini etkileyecek bir sistem gelmesi muhtemel ama bakalım bence ocak ve şubat hatta mart çok büyük sürprizler yapabilir ....sizler daha maçın ilk yarısını seyirediyorsunuz ikinci yarı çok goller olacak ama skor tahmini veya kimin kime üstünlük sağlayacağı konusunda ben orta halli ama bir kaç sert vuruşun olacağı görüşündeyim en azından bakalım ya nasip ...:)

  • Bu istanbuldakilerin yarisi %100 kro, otobüsde ablamla herif tartisti ben kendimi zor tuttum en son bi laf söyledi kan beynime cikti adama otobusde daldım tum enerjimi keyfimin icine etti adami asaya in dedim inicektik ayirdilar suan karakoldada olabilirdim. o yuzden siz bu krolara asla bulaşmayin hakli olduğunuz halde haksiz duruma dusersiniz..


    LG-D723 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi

  • Sunucu firmadan bizlere gelen e-mail: Gece 02:00'den sonra ara sıra site gidebilir.


    Değerli Müşterimiz Hava Forum ,

    18 Aralık 2015 (Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece) tarihinde saat 02:00 ile 04:00 saatleri arasında donanım güncelleme ve bakım çalışması yapılması planlanmıştır.


    Bakım çalışması dahilinde ana sunucu yazılım, ram ve disk takviyesi güncellemeleri yapılacak olup belirtilen saat aralığında sunucu erişiminde kısa süreli kesintiler olabileceği öngörülmektedir.


    Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.


    Saygılarımızla,


    Gigaveri Elektronik İletişim Hizmetleri A.Ş.


  • Saol cnm.

  • bu gfs ve ecmwf sayfasında ne o öyle saçma sapan tartışmalar ?? abiler kardeşler canlar ciğerler ne bu alıp veremediğiniz ?? böyle tartışmalar affedilmesin lütfen yönetim görüyor olayı kimin nasıl hareket ettiğini zaten ... geldim bismillah yüzüm gülerek modellere bakayım kim ne demiş diye ama ooo 6-7 yaşında çocuklar gibi tartışmalar almış başını gidiyor . SİSTEM GELMEDİ DİYE BİRBİRİMİZE SARMAYALIM BEYLER 3 GÜNLÜK DÜNYA AYIP kendinizi rezil etmeyin . kimse kimseye laf atmasın bir yanlış anlaşılma varsa çıkar ortaya af dilenir anlık bir tepkiydi diyerek geçer gider uzatmanın manası yok baktınız sataşma var yönetim devamlı aktif bildirin onlar hallederler .

  • Ben ne marmara ne karadeniz kavgasındayım. Adam orada kesin gözüyle bakıyor, atıp tutuyor. Millet bize dünki çocuk diyor sesimiz çıkmıyor. Biz uyarı alıyoruz.


    Hakkımı bu insanlardan ölünce çok güzel bir şekilde alacağım. Ben yarın unutsam da Allah unuturmu o kişiler düşünsün.


  • Ben ne marmara ne karadeniz kavgasındayım. Adam orada kesin gözüyle bakıyor, atıp tutuyor. Millet bize dünki çocuk diyor sesimiz çıkmıyor. Biz uyarı alıyoruz.


    Hakkımı bu insanlardan ölünce çok güzel bir şekilde alacağım. Ben yarın unutsam da Allah unuturmu o kişiler düşünsün.


    anlıyorum bütün mesajları okudum temenni değil olacak demiş gördüm .. ama sakinliğini bozmayarak onun sinirini bozabilirdin dimi :) yaptığı ukalalık evet sinir bozucu ama senin değil onun sinirleri bozulsun o tavırlarla olacak diyor direk ''temenni değil olacak '' diyor nekadarda emin benim bile sinirim bozuldu ama sakinliğimizi bozmayalım dimi :) uzarsa yönetim ilgienirki zaten konuyla üzme kendini boşu boşuna :punk: