30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Büyük Taaruz'un 100. yıldönümünde başta "Hatt-ı müdafaa yoktur, Sath-ı müdafaa vardır" sözleri ile bu şanlı kurtuluşta bize öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygı, minnet ve özlemle anıyorum...
-
30 Ağustos Zafer Bayramımiz kutlu olsun nice yıllara
-
Bu vatanın her karışında ter var, kan var... Her karışı ayrı bir tarih kitabı. Değerini bilmek gerekir.
Hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun.
-
-
💯 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷💯
-
Zafer olarak gören herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.
Zafer olarak görmeyenlere kızmayın. Onlar denize dokulenlerin geldikleri gibi gidenlerin torunu...
-
-
30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Bu büyük zaferi bizlere yaşatan kahramanlarımıza minnetarız
-
Büyük zaferin 100. yılında, basta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canları ve kanlarıyla vatan topraklarını bizlere emanet bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yüce Türk milletinin ve kahraman Silahli Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.
-
Streamable Videostreamable.com
-
30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun.
-
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak uzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum mekanları cennet olsun bu cennet vatanı bize verdikleri icin onlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Nice yeni bayramlara.
-
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutli olsun.
-
Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu yolda mücadele vermiş tüm silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene.... 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
Anadolu'yu ebedi vatanımız yapan büyük zaferin yıldönümünde başta başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu yolda herşeylerini feda etmiş tüm ecdadımızı saygıyla anıyorum.
-
Instagram postumuzun altina da yorumlarinizi ikonlarinizi bekliyoruz
External Content www.instagram.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.