Forumdaki Üyeleri Tanıtın

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Vintersaga Havacılığı seven, bu yüzden de Tam sevdiğim insan tiplemesine uygun forumun moderatölerinden birisi. ve Ayrıca Forum kurallarına uyulmamasını hiç sevmez. Tam bir kural aşığıdır :evil:

    :saint:


    Bu arada ben mi kuralcıyım, yok değilimdir heralde ya. Kuralcı mıyım yoksa? Yok değilim, değilim. Yani kısmen. Değilimdir heralde ya. :hfyeni (18):

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • SnowPaladin03 guzel sozlere tesekkurler, estf bizden cok daha degerli cok daha iyi isini yapan bilim insanlari varken biz neyiz? Amacimiz ulkemize ve insanliga hizmet, umarimda bunu basarabilirim.


    Buarada ne guzel yemekler onlar, afyonda akrabalar var sucuk ve kaymak konusunda kesinlikle katiliyorum ama afyon lokumuda kenara atilmaz hani;))


    Kokorecten ve muhabbetinden hazimsizlik cekenlerden sonra bide sucuk donere girersek butun sene yemek konusuruz haha;)) Bursaya geliyorum afyon cok daha yakin, nasip kismet diyelim orala gelmek..


    Buarada Vintersaga kuralci oldugunu hic dusunmuyorum ama kurallara uyulmasini nazik bir dille soyledigin icin seviliyorsun;))

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Zaten iş biraz da makara, ama kuralcı olmak güzeldir. Kuralcı'dan kastım da forumda kurala uymayanları dediğiniz gibi bir dille uyarması. :)

  • Ya hu bizim bir zamanlar ege sorumlusu Havaforumsevdalısı vardı. Nerelerde o

    Ben açık açık yazayım kendisi bir süre bizim siteye küfretmekle bir süre bizlere hakaret etmekle meşguldü. Sanirim bu ara o mesguliyeti azıcık düştü. Bir daha uğramam dediği sitenin kapısından ayrilmadigini da söyledikleriyle tescil etmiştir. Olan oldu kalan sağlar bizimdir. Fazla ustelemeye gerek yok. Diğerleri gibi yok olmaya mahkum. Daha fazla sorunuz var ise özelden yazabilirsiniz.

  • Konuya tam hakim olmadığım için yorum yapamam. Ben sormadım siz de cevaplamadınız. Geçmişi demenin alemi yok.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Eskiden olsa buraya yazacak çok üye olurdu da maalesef zaman içerisinde beni hayal kırıklığına uğratan arkadaşlar oldu canları sağolsun. Şu sıralar Ulu Afyonlular KarTutkusu03 ile SnowPaladin03 ve Karadenizli mi İç Anadolulu mu bir türlü karar veremediğim Abdullah7838 dışında pek muhabbet ettiğim kimse yok. Great Khan sosyal hayatta hiç tanışmadığım biri olsa da sevdiğim bir kişilik tahmin sistemimiz benzer Samsun-Trabzon meselesi benzer sayamadığım çok ortak yönümüz var ismimizi bile karıştıran olmuştu zamanında :D Benim gibi yönetimle arası limoni :)


    Yanlış anlaşılmaya mahal vermesin ama Narsil yani Baybars abi de yeöneticiliği bıraktıktan sonra bana daha samimi gelmeye başladı sanki üzerindeki yükten kurtulmuş gibi kendisini daha aktif görür olduk. Akademisyen olarak örnek aldığım kişilerden biri bir gün belki ben de akademisyen olurum alanlarımız farklı olsa da... :)

  • Enes Güleç(17) Namı diğer ThunderStorm Magnet.Efendi duruşuyla olgun tavırlarıyla herkesin gönlünde taht kurmuş bir üye.Tutarlı tahminleriyle Marmara ve Batı Karadeniz Bölgesi için büyük bir nimet.Her ortama ayak uyduran birisi.Aynı zamanda basketçi.Tabii fotoğrafçılığını da es geçmeyelim harika fotoğraflar çekiyor.Yıldırım-Şimşek fotoğrafarın harika Kardeşim!!! :)


    Abdullah7838 Bu kardeşimi kelimeler tarif edemez.Adamın hasıdır.Kar konusunda acayip ballı.Bulunduğunuz şehir Antalya olsun o orayada kar getirir o derece.^^ Kayseri denince akla o gelir.Çok sevdiğim ve yıllardan beri kardeş gibi takılırız.Yüz yüze görüşmek istediğim bir insan.:)

  • SnowPaladin03 kardeşim ilk tanıdığım insan bu forumda kendisiyle uzun yıllar sohbetim oldu çok şükür iyiki tanımışım kendisi çok iyi çok temiz kalpli kardeşim anlatmaya kelimeler yetmez afyonun güzellilerini doğasını onun sayesinde gördük adamın dibidir kendisi yüzyüze görüşmeyi çok istediğim insanlardandır Enes Güleç(17) kardeşimide çok severiz cana yakın sohbeti hoş güzel insan kendisi fotoğraf çekimiyle meşhurdur harika yıldırım şimşek görüntülerini yakalayıp çeker kendisi oldukça efendi her ortama uyumlu biridir Annihilation bu kardeşimle ise tanışmam farklı bir şekilde oldu ama çok iyi kendisi nin sistem zamanları başarılı tahminleriyle tanıdığımız kardeşimdir tam kafadengimdir yüzyüze görüşmeyi istediğim insanlardan biridir kesinlikle her ortama uyumlu olup gayet nezih bir kardeşimizdir Gréy de Samsunlu Kardeşimiz Hep Sohbetim var Onlada Konuşuruz Sürekli Sistem Zamanında Kendisyle Baya Hasbihal Ettiğim Kardeşimdir

  • Aktif olmayı hakeden ikili ilişkileri güçlendiren bi konu.. Şöyle tekrar bi göz attım..

    Al1han Hocamın virüs konusunda foruma çok büyük katkıları oldu,olmayada devam ediyor. Güzel bilgiler paylaşan değerli bi arkadaşımız.

    Mrsnow Bu arkadaşımızda yeni yeni tüm konularda aktifliğini gösteriyor umarım devamı gelir :)--

    Enes Güleç(17) Değerli marmara sorumlusu. Foto çekimlerine hayranım hocam:)--

    Vintersaga Hocam hep bildiğimiz gibi. En zor günlerimde kahkaha attıran bi insan. Gerçekten müthişsin hocam :D

    DoquKaradeniz28 Hocamında maşallahı var. Her konuda aktif severek takip ediyorum.

    Sedat Hocam yarışmalara renk katan çok değerli bi hocamız.Forumda bi çok başarısı bulunur.:)--

    Berkay34 Seni anlatmaya kelimeler yetmez dostum.oraj kar herşeyi seviyorsun :D

    fehmi28 Sizde bayadır varsınız hocam. Coğu konuda aktif oluyorsunuz.Takipteyim:)--


    Aklıma geldikçe yazacağım :)--

  • Ben buraya yazmayı hep unutuyorum, tekrara düşücem ama çok değerli bir konu gerçekten.


    Al1han hocam pandemi döneminin büyük emekçilerinden, kendisine teşekkür ediyorum.


    Baskentli Ankara konusunun müdavimlerinden ve FB aşığı biri. Onla futbol konuşmakta keyif..


    Aykut Eskiden hakkında yazmıştım ama bu sene ligde birinciliğe oynuyor, sadece eklemek istedim. :evil:

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Vintersaga saolasın hocam seviliyosun.Ankara için her ne kadar iklimini ve sistemlerdeki duruşunu az çok tahmin etsek de tam tecrübeye ulaştık diyemem çünkü burası Ankara kısacası meteorolojide sürprizlerin şehri:face_with_tongue: Futbol konusunda ise olduğu kadar "Objektif" olmaya çalışıyoruz diyelim:beaming_face_with_smiling_eyes: Değerli görüşler için teşekkürler,güzel mizaha devam.

    Einmal editiert, zuletzt von Baskentli ()