Çok Yakında

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Bazıları böyle abi aldırış etme sadece kendi kar görsün istiyor.Fakat hatırlatırım siz 2012 de koparken burda hiçbir şey yoktu :D


    2012de Balıkesirin Erdek ilçesindeydim 2sistem dışında tırttı.Şimdi tatil için Erkdekteyim ve soğuma ve yağış harika gözükğyor.

  • Uzun süredir gördüğüm en dansöz sistemde olsa umutluyum. Ocak başında -16 girmesine ve koşullar süper dedirtecek bir konumda olmasına rağmen Boğaz çevresinde istenilen sürekli yağışları alamamıştık. Bu sefer bence doğanın süprizi ile karşılaşacağız. Efsane Semih temkinli konuşsa da bence o da içten içe bu sistemin şaşırtma ihtimali olduğunu biliyor haklı olarak hayal kırıklığı yaratmak istemiyor. Kimse üstüne basmasa da bence Ocak başındaki sistem efsaneye olmaya açıkken hayal kırıklığı oldu. Bu sistemde en azından son anda modeller şaka yaparcasına İstanbul'da ümitleri azaltsa da sağ köşe yapacak yerleşimlerde bence. 1 hafta önce pazar günü konuşalım demiştim. Bu sistem İstanbul'da Boğaz çevresine çok yarayacak. Hem DEK hem sistemsel yağışlar alacağız. Tahminin İstanbul boğaz çevresi için en son yaptığım tahminden biraz daha düşük olsa da 15 - 30 cm arası kar alacağımızı ve Ocak ayı sisteminden çok daha tatmin edici olacağını düşünüyorum. 15 -16 sı gibi 2. sistem onun hemen ardından 20'si gibi 3.sistem gelecek. Bu 2 sistemin ne kadar etkili olacağı daha bilim kurgu da olsa Şubat ayını en azından 3 sistemle kapatacağımızı ön görüyorum.


  • Her sistem öncesi efsane deniliyor, hava durumu siteleri kötüleniyor.Sistem günü geldiğinde ise fail.:hfyeni (30):


    Abicim ben 2008 den beri böyle siteleri takip ediyorum. Her sene, abartısız her sene 1987 ve 2004 muhabbeti yapılıyor. Ama kar manyağı olunca duyguların olur diyor ve sonra da kesinlikle fos çıkıyor.


  • Önce haddini ve kendini bilmek lazım!!!Bizim duamıza sen ağlamak diyosan evet ağladık.Dünde yazdım kulların bir hesabı varsa ALLAH(cc) bir hesabı var bizi görmezden gelenlerin hesabını böyle bozar.


    Ankara'ya ne zaman yağmadı ki ? kendimi bildim bileli hep Ankara'ya yağar olan yine Trakya'ya oldu .


  • Ula ağlaya ağlaya sistemi trakyadan aldılar ankaraya getirdiler, bu nasıl iştir? Daha 2 gün öncesine kadar ankaraya yağmur vardı, şimdi en çok kar ankaraya..... Demekki çok ağlayana veriyor rabbim:)


    Ne saçmalıyosunuz siz kardeşim Ankaraya kar yağacağı zaman neden olay oluyor onu anlamıyorum Ankara bu sağı solu belli olmaz sizde erkenden havaya girmeseydiniz ne yapalım.