Teknolojik Ürünler - Oyunlar Genel Konu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bugün Dota2 Dünya turnuvasında final günü ve final maçları az sonra başlayacak

    Ödül havuzu 34 milyon 250 bin e ulaştı

  • Oyun Silkroada benziyor arayüz olarak.. İçeriği nasıl bilmiyorum oynamadım hiç.

    Açık dünya Mmorpg oyunu.Oyunun belli bir hikayesi var ve hikayeye göre görevlerde ona göre ilerliyor tabi bu hikayeyi anlamak içinde ingilizce bilmek şart diğer türlü sadece karakter gelişimini gözlemleyebiliyorsunuz.Oyunun filmide mevcut onu izlemenizi tavsiye ederim

    Oyun ve serisi hakkında birtakım bilgilendirme aşağıda mevcut

    Oyunu oynamak için her ay belirli bir miktarda para ödemelisiniz onun haricinde private serverlar var onlar üzerinden ücretsiz oynayabilirsiniz

  • Millet bugünü bekliyormuş. Herkes kendini atmış dağlara tepelere. Nerede dar ve toprak yol var, orada kalabalık var işte.:) Ama gerçek şu ki güzel iş çıkardılar, multiplayer modunda oynamak için sebep var artık.

  • Millet bugünü bekliyormuş. Herkes kendini atmış dağlara tepelere. Nerede dar ve toprak yol var, orada kalabalık var işte.:) Ama gerçek şu ki güzel iş çıkardılar, multiplayer modunda oynamak için sebep var artık.

    Tüm harita DLC'leri gerektiği için trollde yok ortada. Oyun indirimde 7 lira olunca 5-10 hesap alıp geliyorlardı. :)


    İzlanda harici, güzel bir toprak yol-rota biliyor musunuz hocam?

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Vintersaga Aynen öyle, adam akıllı bir kitle var şimdilik sahada. Benim pek zamanım yok oynayamadım ama oynayanlardan gördüğüm kadarıyla şu yolu önerebilirim. Kirkenes diye bir şehir var, orada maden yolu var. Oldukça yoğun, millet orada takılıyor şu sıra.

  • 2013'de topladığım PC'yi yeniledim arada kdv indirimleri oluyor vatan veya hepsiburada takip edin derim yenilemek isteyenler malum bitcoin madenciliği azaldığı ve geçen seneye göre kurların daha düşük olmasından dolayı biraz daha rahat toplayabilirsiniz.PC toplamak isteyen varsa yardımcı olabilirim :)

    Hocam bana yardım eder misiniz

  • Siz siz olun monitor almadan önce 2-3 saat deneyin.144hz IPS monitor aldım baya güzel sağlam geldi ancak 2 saat başında durunca resmen gözlerimi yormaya ve yakmaya başladığını hissettim yarın iade edeceğim :) İnternetten aldığınız ürünlerin 14 günlük iade hakkı var sözleşmeler ve kanunlarla korunuyorsunuz.İade nedenine beğenmedim diyebilirsiniz. ancak ürün,kutu ve kutu içeriğini tam ve sağlam şekilde verdikleri kargo no ile geri göndermeniz gerekiyor.Ürünü internetten değil mağzadan alırsanız tamamen mağaza personelinin vicdanına kalıyorsunuz iade için çünkü almak zorunda değiller ayıplı mal olmadığı sürece.

  • Valve yeni bir Half Life oyunu çıkarıyor ama sadece VR için.VR olmasına rağmen efsane duruyor oyun grafikleri.Bu oyun 3 oyun için ön hazırlık bence gelen tepkilere göre yeni oyun çıkacak gibi.Senelerce sessiz sedasız çalışmışlar bu yeni VR oyunu için