Inşallah geçen beyşehirde supriz olduğu gibi tüm iç anadoluda supriz kar yağışları olur

İç Anadolu Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Inşallah geçen beyşehirde supriz olduğu gibi tüm iç anadoluda supriz kar yağışları olur
Aslında sürpriz değildi ümit kesilirken geldi.oysa yağış bekleniyordu en şanslı yerlrden derken o bölgeyi saymistik Beyşehir bizim gördüğümüz.etrafında yağış oldu Karaman da da buna benzer görüntüler olacak insallah
-
hocam sanırım bu yağacak kar yağışı konya ve sivas'ta örtü yapmayacak gibi ? meteoroloji hafif kar vermiş..
-
Meteorolojiye hiç belli olmuyor
-
Yarın Sarıveliler'den Karaman'a gidip geleceğim toplantı var.Dönüş maceralı olacak gibi.Yolun yarısı 1500-2000 rakım arası yükseklikte.
-
Anlık Eskişehir yağış kara döndü.
-
Yağış güzel hafiften örtü oluşuyor.
-
kilanli hocam eskişehir merkez ne olur ? Teşekkürler
-
Tekrar hoşgeldin beyaz güzellik
-
kilanli hocam eskişehir merkez ne olur ? Teşekkürler
ne yazıkki fazla sürmeyecek.y.b etkisyle hızla yagış kesilecek
-
Trakya ve Çanakkale sistemi iç batı Anadolu sistemi oluverdi gerçekten böyle kırpılma görmedim soğuklarda.
-
Eskisehire kar yağmış darısı diğer illerimize
-
Eskişehirli arkadaşlar kar fotonuz yok mu hiç ?
-
Memleketim Eskişehire selam olsun kar yağışınız bol olsun
-
Memleketim Eskişehire selam olsun kar yağışınız bol olsun
Hocam şu Eskişehirli arkadaşlara bak yaa. Bizde öyle kar olacaktı doldururdum şurayı fotoyla
-
Şuan radarda ic Anadolunun güney kesimleri kütleler gelmeye başladı yağış henüz yok kar yağışı ne zaman diğer illerimize gelecek gece mi acaba
-
Hadimde ikindiden beri kar yağıyor 4.6 kg kar düştü darısı il merkezlerine
-
24 şubat için ecm ışık yaktı kendi şehrim adına hayırlısı olsun diyelim 8 ocak ve 16 ocak olmasa kayserililer bu sene kafayı yerdi valla
-
Boğazlıyan’da sıcaklık 2 derece nem %90 larda hava kapalı tek eksik yağış o da az gibi gözüküyor bu arada yine Yozgat merkez şovunu yapıyomuş
-
Az önce Karaman'dan Hadim-Taşkent üzerinden Sarıveliler'e geldim.Maceralı bir yolculuk oldu.Sarıoğlan kasabasından itibaren yoğun bir kar yağışı vardı.Beni bayağı zorladı.Kazasız belasız geldik şükür.
-