Asıl kar yarın gece hafif şekilde yağmaya başladığı an giderek şiddetli yağacak güzel tarafıda -0 altında yağması salı gününe dikkat konya merkez Allahın izni ile bunada şükür.
Eğer şu an göründüğü gibi yağarsa o zaman 20 cmyi zorlayabiliriz bence
Asıl kar yarın gece hafif şekilde yağmaya başladığı an giderek şiddetli yağacak güzel tarafıda -0 altında yağması salı gününe dikkat konya merkez Allahın izni ile bunada şükür.
Eğer şu an göründüğü gibi yağarsa o zaman 20 cmyi zorlayabiliriz bence
Mgm 8.bölge güncel tahminlerinde salı günü tekrar konyanın batı ve güneybatı ilçelerine yoğun kar ikonları koydu.
Mgm 8.bölge güncel tahminlerinde salı günü tekrar konyanın batı ve güneybatı ilçelerine yoğun kar ikonları koydu.
Bu sefer merkeze de koysa en azından psikolojik olarak iyi hissettiriyor
Havaalanına da koymuş bu sefee 👌😁
Bu sefer merkeze de koysa en azından psikolojik olarak iyi hissettiriyor
Üstadım büyükşehirler maalesef böyle orta şiddet sistemlerde sıcaklık ve yagış konusunda şanssız yapılaşma beton ısı adaları falan filan ama kışın özellikle ocak 3 hafta sonrası daha saglam sistemler gelecek sıkma canını
kilanli hocam radarda 2 saattir üstümüz dolu ama ne yağış var ne bişey nem oranıda %80 lerde nezaman başlar sizce ve etkili olurmu
Boğazlıyan yağmurlu
Devamı var mı yağışın ?
Konya merkez biraz şanssız kaldı ama 8 i güzel yağış alacağız. Hava sıcaklığı düşük olacağı için yağan her kar tanesi örtü yapacak. 1 gün sabır 😀
kilanli hocam radarda 2 saattir üstümüz dolu ama ne yağış var ne bişey nem oranıda %80 lerde nezaman başlar sizce ve etkili olurmu
![]()
Yağış başlarda öncede söylemiştin kar oldukça sıkıntı akşam hafif yağıp geçecek gibi duruyor kayseri icin
Konya merkez biraz şanssız kaldı ama 8 i güzel yağış alacağız. Hava sıcaklığı düşük olacağı için yağan her kar tanesi örtü yapacak. 1 gün sabır 😀
Aynen katılıyorum hocam 6 sisteminde sıcaklık sıkıntı oluşturdu yağışda 3 saat yoğun yağdı sıcaklık -c lerde olsa güzel sistem olurdu neyse bunada şükür görsel olarak güzeldi örtüde oluştu asıl seninde söylediğin yarın gece hafif şekilde başlayıp ilerleyen saatlerde şiddetli şekilde yağması artı sıcaklık -0c altında başlaması çok güzel sistem olacak gibi pazartesi gece salı gün boyu akşam saatlerine kadar bir sistemimiz var Allahın izni ile bunada şükür .uzays3271653126hava-kars323hava-kars323
Analiz: Kayseride dün gece öncelikle güzel bi yagmur ardından görsel olarak tatmin edici bir kar aldik. gfs modelinde dün geceki güncellme yagis (6 ocak saat 1) yagisi süpriz bi sekilde göz seklinde arttirmis. bi bakima erciyesten merkeze uzanan 1005 mb lik a.b olusturdu. görsel olarak da inceleyebiliriz. Anlatmak istedigim şu Yagıs sicaklik farki oldugu sürece yağislarda son anda artmalar bu kışta fazlasiyla karsimiza cıkacak..
dün geceki yağış göz şeklinde.
Kayseri/Talas Yenidoğan
ismail_38 ironik.!!! Dün bu kıştan umudu kesmiş ve hatta geçen seneyi arar olmuştun...
Çankırı merkez saat 11 de başladı kar ve 3 saattir yoğun şekilde devam ediyor çok şükür..
smmurat42 hala arar vaziyetteyim. geceki görsel olarak iydi cok şükür. birikim anlaminda kastettim ben. bugün icin söylemistim yani. Ve bu konuda ısrarim devam ediyo. bu aksam ve gece hafif kar olabilir. hava gayet sakin olacak. yerde ise halihazirda kar dışında tutma olasiligi zayif. sulu kar olarak devam edecektir yagis. geceye dogru ise hafif kar gecisi görülebilir.
smmurat42 hala arar vaziyetteyim. geceki görsel olarak iydi cok şükür. birikim anlaminda kastettim ben. bugün icin söylemistim yani. Ve bu konuda ısrarim devam ediyo. bu aksam ve gece hafif kar olabilir. hava gayet sakin olacak. yerde ise halihazirda kar dışında tutma olasiligi zayif. sulu kar olarak devam edecektir yagis. geceye dogru ise hafif kar gecisi görülebilir.
Daha ocağa yeni girdik gecen seneki 2 guzel sistem de ocağın ortasından sonra gelmişti yanlış hatırlamıyosam 16 ocak ve 26 ocak olması lazım
kilanli hocam eskişehirde gece kar yağışı oldu fakat eridi yollar bugün ve önümüzdeki günler de ne kadar yağış olur ?