Eskişehir li var mı aramızda durum ne orda güzel kar alıyor olmanız lazım
Şuan için merkezde bir şey yok malesef.
Eskişehir li var mı aramızda durum ne orda güzel kar alıyor olmanız lazım
Yarım saati bulmaz, gelir diye düşünüyorum
karasaliklim hocam tren istasyonu kayseride gece açıkmı oluyo
eskişehir merkezde hafiften örtü oluşturmaya başladı
eskişehir merkezde hafiften örtü oluşturmaya başladı
Gelmiş bile, gözünüz aydın
kayseri coşmuş maşallah:) görüntüler gerçekten çok güzel, tadını çıkarın:)
zapzuk bildigim kadariyla açık oluyo hocam gece de geliyo trenler anons sesleri duyuluyo
kar konya Beyşehir civarına ulaştı şuan küçük taneler şeklinde yağıyor ilerleyen saatleri beklemekteyizz
kar konya Beyşehir civarına ulaştı şuan küçük taneler şeklinde yağıyor ilerleyen saatleri beklemekteyizz
Hocam herşey hazır mı? Eldivenler vs vs hazır olun
Eskişehir’de yoğun kar var küçük taneli ama çok sık yağıyor, ana yollar dahil heryer beyaza büründü.
Eskişehir'deki kar yağışı aynı güzellikte devam ediyor.
Konya merkez beni bu işten soğuttu bu sene
Konya merkez beni bu işten soğuttu bu sene
Öğlen yağmura dönebilir sanırım ben de sıkıldım cidden
Konya bosna orta kuvvet kar yağışlı
Sivas da çok şiddetli kar yağışı devam ediyor 3-4 saattir 48 saat böyle yağsa şehre kurtlar iner:)
konya bosnada iyi yağıyor şuan
Öğlen yağmura dönebilir sanırım ben de sıkıldım cidden
Öğlen yağmura dönmeyi bırak kar yağarsa dua edelim ben umutsuzum 8 sistemindende umutsuzum daha dün modeller 6sını güzel yağış kar veriyordu ne oldu kuşa döndü 8 sistemide şuan iyi görünüyor yarın bozarsa şaşırmayalım bu yıl konya merkez sondakika hayal kırıklığı yaşıyor gelen sistem bir gün kala eriyor.😑
1 haftadır sınavlar vardı bakamadım foruma kafaya takmadım hava durumunu kar geliyordu kafaya takınca hay kırıklığı yaşadım bence hava olaylarını çok kafaya takmamak lazım bekleyip görmek lazım hele bu yılki modellere pek güvenilmez
Maşallah ne yağıyor mübarek