Basketbola Dair Her şey [Basketbol Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yanlış hatırlamıyorsam ilk yarı 3-4 sayı önde bitirdik hatta bir ara 7-8 fark bile olmuştu.Benzinli tüp kullanıyorduk tüp bitince benzinin performansı yetmedi^^^^^^

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Oyun stratejisi olarak ABD'den daha iyi olan Avrupalı ekipler var biz de bazı maçlarda daha iyiydik. Ama ABD oyuncuları yorulmuyor arkadaş, biz benç kadrosuylayız adamlar ilk 5 tam gaz oynuyor. Zaten saha NBA'e göre daha kısa, maç süresi de daha kısa, üçlük çizgisi daha yakın adamlar hardcore moda alışıp FIBA'da eğlencesine oynuyor adeta.

  • Fenerbahçe 78 - 75 Maccabi


    euroleague tarihinde bir ilk ve rekor, evde 15 maç 15 galibiyet.

    normal sezon noktalandı. play off da rakip son zamanların formda ekibi Zalgiris. başarılar Fenerbahçe, Türkiye'nin gururusun sen. bir diğer ekibimiz Efes'e de play off da başarılar.

  • Fenerbahçe 76 - 43 Zalgiris

    play off serisinin ilk maçını farklı kazanan Fenerbahçe rakibini 50 sayının altında tutarak rakiplerine gözdağı verdi, 2. maç perşembe günü. 3. maç 23 nisanda deplasmanda, çifte bayram yapıp bu takım eve döner öyle görünüyor. kupanın bir diğer favorisi Cska 94 - 68 Vitoria

  • harika olur, iki takımımızın birden f4' de olması. belki hak ettiği değeri görmeye başlar basketbol böylelikle ülkemizde. Dünya devlerini dize getiriyoruz Real'i, Barça'sı, Ceskası ama ilgi yok denecek kadar az :(

  • Efes'in Barcelona'yı 75 - 68 yenip f4 yolunda bir adım öne geçtiğini hatırlatıp , dikkatleri 20:45 de başlayacak Fenerbahçe - Zalgiris serisinin ikinci maçına çekiyorum.

    Her zaman en büyük hayalim F4'a iki Türk takımının gitmesi ve benim de dokuz canlı kedi misali 'bu elense diğeri var' diye arkama yaslanarak seyretmek olmuştur ^^

  • ilk maçlarda Zalgiris ve Vitoria beni şaşırttı, tabiki Fenerbahçe ve Cska'nın üst düzey savunma performansı bu farklı mağlubiyetlere etken oldu. ikinci maçlara her iki takım çok iyi motive olmuş, Cska son 3 dakikaya Fenerbahçe de ikinci yarı'ya 7 sayı geriden giriyor.

  • Fenerbahçe 80 - 82 Zalgiris
    böylelikle evde ilk yenilgisini almış oldu Fenerbahçe. son çeyreğe kadar tel tel dökülen savunma son çeyrekte işi sıkı tutunca 58 - 73 den 80 - 80 'e getirse de maçı basit hatalar sonucu 2 sayı farkla kaybetti. bu takım hücum yönünden ziyade savunma anlayışı ile bu seviyelere geldi, 85 üstü sayı attığı maçlar hayli azdır. Zalgiris ise bir önceki maça kadar 6 da 6 yaparak play off'a geldi, formda olduğunu önceden belirtmiştim, akıllı oynadılar 24 saniye'yi sonuna kadar kullandılar.

  • Fenerbahçe deplasmanda alacağı galibiyetlerle final foura ulaşacaktır. Ben bu mağlubiyete iş kazası olarak bakıyorum. Takımı kendine getirecektir bu mağlubiyet.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...