Basketbola Dair Her şey [Basketbol Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Nando de Colo'dan 39 sayıyla Euroleague kariyer rekoru geldi. Fenerbahçe'yi dağınık gördüm, henüz takım oyununu oturtamamış. iki sayı atış yüzdesi düşük, çok çabuk faul yapıyoruz, sadece Colo'nun eline bakarak olmaz set oyunu ve kurgu yok, çok top kaybediyoruz. Çok fazla olumsuz şey yazdım biliyorum ama takımdan beklentim büyük, haliyle olumsuz yönleri gözüme çarpıyor. zamana ihtiyacı var takımın.

    87 - 80

  • ando de Colo'dan 39 sayıyla Euroleague kariyer rekoru geldi

    Böyle bir oyuncu varken Fenerbahçe'nin henüz istenilen düzeye çıkamaması üzücü. Umarım çabuk toparlayıp istenilen başarı yakalanır sezon sonunda gerçekten zamanında Teodosic'i nasıl soluksuz izliyorken Nan de Colo'yu da aynı şekilde izliyorum muazzam bir oyuncu.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • De Colo nun 39 sayi atmasina sevinemedim.Cunku Obradovic sistem takimi yaratir.Tek kisiye bagli bir oyun asla istemez ki bugun memnun olmamistir diye dusunuyorum.Sloukas De Colo ve Vesely uyumu cok onemli.

  • Fenerbahçemin hiç bu kadar bireysel başarılı bir maçını hatırlamıyorum takım oyunu hariç bize iyi gelmiyor de colonun attığı sayılara bile sevinemedim desem doğru olur vesely ve datomenin dönüşüyle takım her hafta üstüne koyarak gider diye düşünüyorum bir an önce takım oyununa konsantre olmamız lazım bizi biz yapan budur bu arada de colo takım lideri benim demeye gelmiş iyiki de gelmiş ^^

  • Anadolu Efes iyi basketbol oynuyor. Hem boyalı alandan hem 3lük çizgisinin dışından gayet yüzdeliler . Benim gözlemlediğim olay günümüz basketbolunda iç bölgeyi domine edip , ribaundlarda üstünlük kuran takımlar maçı kazanıyorlar . Türk takımlarının yabancı takımlara karsi en buyuk sorunu ribaundlardı ama Efes bu sorunu aşmış gözüküyor .

  • maccabi 34 15 fenerbahçe. bu sene feneri tanimak imkansiz. gecen senelerde de kötü maclari olurdu savunma ile ayakta kalirdi bu sene rakipler cok rahat sayi buluyolar

    Geçen gün bir arkadaşımın yaptığı yorumlama:


    "Fatih Terim ve Obradovic aynı sorunu yaşıyor. Üstüste gelen başarılar sonrası iki takımda kolej havasında, coşku yok. İki takımda da kalite üst düzey fakat ruh yok"


    Benim çok hoşuma gitmişti bu yorum.


    Obradovic'te takımı bir süre sonra kendine getirecektir.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • fenerbahce önde götürdüğü macta 10 0 lik seri vererek zalgirise kaybetti malesef. 6 macta 5. maglubiyet oldu. bayern ic saha sonrasinda cska barca asvel deplasman. malesef bu oyunla en iyi ihtimal 10/2 yapar

  • Fenerbahçe Beko için asıl kötü gidişe dur deme ve çıkış fırsatı bu akşam CSKA deplasmanı. Deplasmanda CSKA yı dize getirme kültürü devam edecek mi ederse bunun yansımaları ilerleyen haftalarda nasıl olacak bunu göreceğiz.

  • Fenerbahçe Beko için asıl kötü gidişe dur deme ve çıkış fırsatı bu akşam CSKA deplasmanı. Deplasmanda CSKA yı dize getirme kültürü devam edecek mi ederse bunun yansımaları ilerleyen haftalarda nasıl olacak bunu göreceğiz.

    Hocam nando de colo yok ve takım formsuz. İnşallah fener kazanir ama çok zor