Basketbola Dair Her şey [Basketbol Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Larkin tek başına dağıttı bizi. Finalde de bu performansını devam ettirip şampiyonluğu göğüslerler inşalah.

  • Larkin basketbolu tekrardan sevdirdi. Ergin Ataman için daha önce de yazmıştım. Bütçe verildiği zaman Avrupa ' nın en iyi koçlarından kendisi. Carlos Arroyo - Ergin Ataman sezonunu hatırlattı Larkin - Ergin Ataman. Başarılar Anadolu Efes'e. İnşallah kupayı alırlar. Ali Koç için kötü oldu. Bu sezon futbol da beklenti yokken basketbol da taraftar euroligi istiyordu. Nasip kısmet....

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bazilarinin her mesajinin altinda baska birsey var az kaldi iyice benzetmeye..


    Anadolu efesi tebrik ederim umarim kupayi alirlar, Ergin Atamanda tipki Fatih Terim gibi, karakter sifir ama isini iyi yapan bir adam. Larkine ayri parantez acmak lazim, buarada Fenerbahcenin eksikleri maca yansidi, ideal bir takimla mac farkli olabilirdi..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Euroleague'yi malesef cska aldı. Efese tebrikler buraya kadar çok iyi performans sergileyerek geldi.Sözüm tüm Fenerbahçelilere değil ama maçta cskayı tutup olay çıkartan Fenerbahçe taraftarlarına. Ya ülkenizin türk takımı ile rus takımı maç yapıyor rus takımını destekleyip, ülkenizin takımına köstek oluyorsunuz. Ruslar bile hep güldü. Resmen rezillik. Ali koç bile sinirlendi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

    Einmal editiert, zuletzt von sura16 ()

  • Oof. Totem olsun diye bütün gün yazmadım. Dış atışlarda istediğimizi bulamadık, CSKA derin kadrosuyla fark yarattı. Sağlık olsun. Ergin Hoca'ya da stattaki Fenerbahçelilerin yaptığı büyük saygısızlık -bir Fenerli olarak. F4 yarışını 2.lik ve 4.lük le kapatıyoruz.

  • Fenerbahçe seyircisi mola alsana mola alsana diye bağırıyor( yanlış, onaylamıyoruz ancak burada taraftarın sataşması Efes Pilsen ekibine değil yani algı yaratmayalım, tepki Ergin Atamana), Ergin Ataman ne yapıyor? susun lan o. ç..ları diyerek olayları fitilliyor. Bakın bu olayları durdurmanın tek yolu fanatizmden uzak durmaktır, oradaki taraftar fanatiklik yapmıştır ama Ergin Ataman da masum değildir, bizim insanımız profesyonel olmayı bilmiyor nereye gelirse gelsin bu işi yapamıyoruz. Yapsak bunu ne o taraftar orada mola alsana mola alsana diye damarına basar, ne de sen taraftara küfür edersin..


    Neyse Efes Pilsene yazık oldu, avrupanın en iyi koçunun yönettiği son yılların en iyi takımını ele, finalde kaybet.. Bu bir adım olur seneye inşaallah yine 2 takımımızı bu sefer finalde görürüz..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ergin Ataman'ı ben de hiç sevmezdim ancak son zamanlarda gayet olgun konuşuyordu, hem Obradovic hem de Fenerbahçe hakkında. Yani barış adımını atmıştı. O yüzden bugün bizim taraftarın yaptığı büyük ayıptır, Ergin Ataman'ın küfür etmesi de yanlış ama burada taraftar daha büyük yanlış yaptı.

  • fenerbahçe taraftarı cska moskova ile ilgili görsel sonucu
    Fenerbahçe taraftarı hep aynı şeyi yapıyor. Trabzonspor CSK Moskova maçından bir kare. Futbolda da Basketbolda da aynılar. Kardeşim adamın mola alma hakkı varsa alır. Kurallara uyduğu sürece de istediği gibi yönetir takımını. Efesi tutmak zorunda değilsin ama yaptığın da etik değil. Sonra elalemin Rusu güler bize işte.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Mola falan bahane.Fenerbahçe taraftarının amacı tahrik etmek Ergin hocayı orada onun için bulunuyorlar size ne ayrıca moladan hoca gerek duysa alır taktiğine ne müdahale ediyorsun. Yalnız maçın gerginliği ile de olsa öyle bir küfrü etmemeliydi üstelik kameraya da net yansımış çok ayıp etti Fenerbahçe taraftarına.

    Efes Pilsen'i tebrik ediyorum kadroyu koruyup seneye yine kaldığı yerden devam etmesi ümidiyle.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Anadolu efes 56-Fenerbahçe 73, Final serisinde 1-0 öne geçti Fenerbahçe..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Golden State 106-105 Toronto Seri 3-2 oldu. Kevin Durant tekrar sakatlandı aşil tendonu kopmuş diyorlar. Takip eden var mı acaba

    La Galibe İllallah

  • Aşil tendonu koptu. Twitter da bir sürü var koptuğunu görüyorsunuz. En az 8-10 ay uzak kalır. Toronto bu maçı alıp bitirmeliydi. Şimdi işi zora soktu. Gsw çevirirse şaşmam.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Maçı canlı izledim. Toronto koçu hayatının hatasını yaptı. Öne geçtiklerinde mola aldı. Mola dönüşü Golden tekrar öne geçti. Son topu acemice harcadı Toronto. Neden 3 sayıya gittiler anlamış değilim. Golden çevirirse sürpriz olmaz

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.