Spor Toto Süper Lig 2012-2013 Sezonu şampiyonu Galatasaray (FUTBOL)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Fenerbahçe taraftari bir ara Alper' i yuhalamisti ama Aziz Yildirim sagolsun her transferimizde oldugu gibi bunda da ise çomagini soktu. Tabi bunda Eskisehirspor baskaninin katkisida var bize söz vermisti ama Fener kazik yiyerek tam 13.800 € para vererek zarara girmistir !

    Galatasaray taraftarı Fenere gelmeden önce Alperi öve öve bitiremiyordu şimdi annesine küfür edenler var , aynı durum Galatasaray camiası için de geçerli . Verdiğimiz para normal Alper için hak ediyor o parayı (ES-ES'deki performansı hak ediyor bakalım burda ne yapacak) giden Orhan ve Bienvenu zaten oynamıyorlardı yararı yoktu aksine zararları vardı . Gerçekleşen bu transfer de Fenerbahçe kâr etmiştir .

  • Eskişehir Veysel'i satacağının sinyalini verdi Orhan Şam'ı kabul ederek. Veysel yakında Beşiktaş'a gider. Fenerbahçe'ye ise gerekli bir oyuncuydu Alper. Kazık felan yese ne olacak, tabiri caizse Aziz Yıldırım, dolarları tuvalet kağıdı olarak kullanıyor :hfyeni (18):
    Fenerbahçe'nin Arda Turan ile de ilgilendiği, gelen haberler arasında. Haberlere göre o da razıymış bu transfere. Fakat Atlatico'nun onu vereceğini düşünmüyorum.
    Bir de Fellaini ve David Luiz söylemleri var. Zor dostlar, zor...
    Volkan'la imzalanan 4 yıllık sözleşme bence tam anlamıyla bir kumar. Volkan bu yıl çok kiloluydu ve çoğu pozisyonda kalede ağır kaldı. Seneye formuna kavuşmazsa işler daha kötü olabilir.
    Selçuk Şahinle imzalanan sözleşme tam bir komedi olmasına rağmen stratejik bir şey olduğunu söyleyebiliriz. Yabancı sınırlaması durumunda her takıma Türk oyuncular gerekecek.
    Son olarak Özgür Çek diyorum ve yazıma noktayı koyuyorum. İyi Seyirler :)


  • Şampiyonun Galatasaray olması sonucu konunun vadesi dolduğundan kilit vurulmuştur, bilginize :)
    Futbolla ilgili fazla konunun bulunması ve ligin tartışilabileceği http://www.havaforum.com/konu-…9Fampiyonu-kim-olur--4351 bu tip bir başlık olması nedeniyle güncellemeye gidilmemiş direkt kilit vurulmuştur ;)

    Einmal editiert, zuletzt von FRMHFHF ()