Efsane 26 Şubat'ta Geliyor ! -2- (Konu devamı)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Kar haberi yok Semih Bey bu da olmadı :/ Avcılar'da karla karışık yağmur devam etmekte.

    Kardeş elbet bu böyle gitmez her kötü sonun bir tatlı başlangıcı olur ve eminiz bu Mart ayında olacak. ;)
    Biliyoruz her zaman erteliyoruz diyeceksiniz ancak bizde modellere göre konuşuyoruz ve modeller normalde bugün İstanbul'da sıcaklığın ancak 5-6 dereceleri bulup ilin yükseklerinde kar beklendiğini dün bize söylüyordu. :(

  • Kardeş elbet bu böyle gitmez her kötü sonun bir tatlı başlangıcı olur ve eminiz bu Mart ayında olacak. ;)
    Biliyoruz her zaman erteliyoruz diyeceksiniz ancak bizde modellere göre konuşuyoruz ve modeller normalde bugün İstanbul'da sıcaklığın ancak 5-6 dereceleri bulup ilin yükseklerinde kar beklendiğini dün bize söylüyordu. :(


    Evet umut bey haklısınız dun aksam -4 -6lar vardı sabah -2 ancak gırıyordu bu nedenle kara donemedı yagıs.elbette modele verılere gore konusuluyor hata aramıyorum ben kımsede ama sankı semıh bey buraya transferınden sonra form dusuklugu oldu ancak sıstemlerın son haftada U donuslerı de bunda etkılı oldu.yazım hataları ıcın ozur dılerım mobıldeyım

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Evet umut bey haklısınız dun aksam -4 -6lar vardı sabah -2 ancak gırıyordu bu nedenle kara donemedı yagıs.elbette modele verılere gore konusuluyor hata aramıyorum ben kımsede ama sankı semıh bey buraya transferınden sonra form dusuklugu oldu ancak sıstemlerın son haftada U donuslerı de bunda etkılı oldu.yazım hataları ıcın ozur dılerım mobıldeyım


    Anlayışınız için teşekkürler.Ancak Semih abiyede hak vermek lazım...


  • Anlayışınız için teşekkürler.Ancak Semih abiyede hak vermek lazım...

    Form düşüklüğü vs.yok.Sebebini zaten kendin yazmışsın.-4 -6 varken -2 demişsin.Son 12 saat kala bunu kim bilebilirki?Ekmeğimi bu işten kazanan biri olsam geece gündüz modellere bakardım.Geceden de o ihtimal kalktı derdim.Ben akşam 10 dan sonra kolay kolay hava sitelerine girmem.

    Einmal editiert, zuletzt von Hava_Forum ()

  • Form düşüklüğü vs.yok.Sebebini zaten kendin yazmışsın.-4 -6 varken -2 demişsin.Son 12 saat kala bunu kim bilebilirki?Ekmeğimi bu işten kazanan biri olsam geece gündüz modellere bakardım.Geceden de o ihtimal kalktı derdim.Ben akşam 10 dan sonra kolay kolay hava sitelerine girmem.

    Aynen abi dediğin gibi beden eğer büyüde met. müh. olursam 24 saat modellerdeki değişime bakardım.Ancak bir öğrenci olarak 10:00 dedin mi? benim içim met. siteleri biter.

  • Bugün İstanbul'un birkaç ilçesi kar alsada bu başarısızlığımıza kılıf olamaz.Dün akşam -4 leri sokan modeller gece değişime uğramış -2 anca girebilmiştir.Buda gün içi sıcaklığını beklediğimden 1-2 derece yüksek tutmuştur.Tüm ilçelerde kara dönüşememiştir.Yapacak birşey yok.Önümüzde ki sistemlere bakacağız artık.Umutlandırdıysakta affola..

  • Aynen abi dediğin gibi beden eğer büyüde met. müh. olursam 24 saat modellerdeki değişime bakardım.Ancak bir öğrenci olarak 10:00 dedin mi? benim içim met. siteleri biter.




    Form düşüklüğü ne ya? semih üstad futbolcumu yada ne biliyim herhangi bir sporcumu? Onun elinde hava tahmini yaparken kullanılan materyallerin en iyileri varda benim mi haberim yok?hava tahmini bu,yanılma payı okadar yüksekki hele ki modeller bu sene hiç olmadıgı kadar kararsızken (o sadece modellere bakarak yapmıyodur o ayrı tabi) semih üstadı suçlayacak yada eleştirecek hiçbirşey yok ortada ben kendisini yinede tebrik ediyorum.Bukadar takip edilen ve beğenilen bir tahminciyken ve elde çok kuvvetli veriler yokken tepki alacağını bile bile 13 gün önceden böyle bir tahminde bulunmak kusura bakmayın ama her baba yiğidin harcı değildir.Şimdi bu forumu aktif tutmak,online sayısını yükseltmek siteye insan çekmek için böyle bir tahmin yaptığını düşünenler hatta söyleyenler bile olabilir.Forum sitesine ne kadar çok insan girerse o site nin kurucusu yada ne biliyim o sitede görev yapan kişiler o kadar çok paramı kazanıyor?

    Umut iyi birşeydir belkide en iyisi.Ve iyi şeyler asla Ölmez!.


  • Yüksek kesimlerin kar aldığından haberiniz yok sanırım .


    istanbulun çok yüksek kesimlerinin karlakarışık yağmur alması beni ilgilendirmez. bu tahmin istanbulun çok yüksek kesimleri için yapılmadı bilginize. ayrıca semih bey'in bir kaç mesaj üstte yaptığı özür mesajını anlamlı buldum. teşekkürler.