Sitemiz yeni bir rekora imza atmıştır!

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkadaşlar bu daha hiçbir şey değil çünkü ayın 20'si sonrası üst üste rekorlar kıracağımızdan eminim.Tabi bu sırada sizlerinde desteğinize ve ilginize ihtiyacımız var. ;) :)

  • Yeni rekor az önce elimize ulaştı. Teşekkürler ilginiz için.


    En çok 1,085 kullanıcı Bugün 21:04 PM tarihinde çevrimiçi oldu.

  • Şu reklam işi ne yahu? Herkes bir ağızdan reklamı kaldır diye tutturmuş. Cinsel içerikli diye.


    Kimse kimseyi kandırmasın kardeşim, sanki buradaki adamlar ilk defa erotik bir bayan görüyorlar. Gayet normaldir cinsellik. Cinselliğe öcü gibi bakan, toplumlardaki tecavüz oranını görüyoruz. Hindistanda ayyuka çıkmış tecavüz.


    Yine heryıl güneydoğuda yapılan akraba evlilikleri ve küçük yaşta evlendirmeleri görüyoruz. Bunun latince terimi ensest ve arapça terimi sübyancılıktır. Hâl böyle iken Site'de bir erotik reklam görüp ortalığı hengameye vermek doğru değildir. Sanki herşeyi doğru yaptık, hiç kadına Kız'a bakmadıkta, bu reklam işi bize yanlış geldi. Kimse masumları oynamasın, bu bahsedilen reklamda gösterilen görüntüden kat be kat erotiğine hergün kendi bilgisayarınızda şahit olduğunuzdan eminim.


    Aklı hava olayında olan adam o görüntüleri fark bile etmez, velevki etti, özel mesaj yoluyla admine ulaşır, sessiz sedasız ya admin ben bu görüntüden rahatsızım, bunu kaldırmanı rica ediyorum der.


    Ama maksat siteyi karıştırmakya, hemen bulunan ilk açık'ta, bu olayı gündeme getiren, provokatörler var. Bu adamlar üç aşağı beş yukarı belli olup, hem Efsane Semih'in hemde site'nin açığını yakalamaya çalışıyor. En ufak model bozmasında efsane semih'e sitem dolu sözlerden başlayıp , sui tabir saydırmaya kadar giden 3-4 kişi bu grubu oluşturuyor. Böyle provokatörlere inat, dursun o reklamda millet görsün site'nin kararlı yapısını.