İstanbul'a yılın ilk karı geliyor ! (Milliyet)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Meteoroloji, İstanbul'un batı ilçeleri için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Çatalca, Silivri, Büyükçekmece ve Arnavutköy'de kuvvetli yağış ile kuvvetlilodos beklendiği belirtildi. Yağış nedeniyle vatandaşlar su baskınlarına karşı uyarıldı.


    5 ARALIK'A KADAR SÜRECEK
    İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağış, tahminlere göre aralıklarla 5 Aralık'a kadar devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Avrupa yakasında başlayan sağanak, öğleden sonra kent genelinde etkili olacak. Vatandaşların ve yetkililerin, olası sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.



    PERŞEMBE GÜNÜ İSTANBUL'DA KAR BEKLENİYO
    Samanyolu Haber Televizyonu canlı yayınında konuşan Meteoroloji Mühendisi Adil Tek Perşembe günü İstanbul'da kar yağışının beklendiğini ifade etti. Ancak aralıklarla yağacak olan karın çok etkili olmayacağı, zeminde tutulamayacağı ifade ediliyor.


    İstanbul'da, hava sıcaklığının bugün en yüksek 18, yarın 17, 3 Aralık Pazartesi günü 16 ve 4 Aralık Salı günü de 12 derece olacağı tahmin ediliyor.



    Kaynak:
    http://gundem.milliyet.com.tr/….2012/1635680/default.htm

    Einmal editiert, zuletzt von kazim34 ()

  • Bu beklentiyi nereden edinmiş acaba kendisi. ayrıca ortaya fırlatmış gibi duruyor. çatalcanın en yüksek kesimine gece bir kaç sulu kar tanesi düşer.sonra biz bir numarayız der. şahsen ne perşembe ne gelecek haftaboyunca istanbulda bir kar yağışı beklentim bulunmamakta. bol şans arkadaşlar :no:

  • Tahminimce istanbul için 20 - 25cm kar alırız diye ümit ediyorum.


    hatta :bb: YILIN İLK KARI GELİYOOOO GELİYOOOOOO GELİYOOO OOOOO :bb:


  • Tahminimce istanbul için 20 - 25cm kar alırız diye ümit ediyorum.


    hatta :bb: YILIN İLK KARI GELİYOOOO GELİYOOOOOO GELİYOOO OOOOO :bb:

    Dostum gaza gelmeyelim :punk: :punk: :D Yüksek kesimlerde belki görülür bence örtü çok zorrrr

  • Dostum gaza gelmeyelim :punk: :punk: :D Yüksek kesimlerde belki görülür bence örtü çok zorrrr

    Gaza gelmeyin Meteoroloji uzak tutmuş ama değişir.Yüksekler kısa süreli kar görülebilir onun dışında bir şey bekelemiyorum