Gereksiz Konu Kirliliği

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkadaşlar son 1 aydır bazı arkadaşlar Çok gereksiz Konu açyor.Lütfen Konu Açmadan önce Arama yapın.Ayrıca Ben Konusunu kilitlediğim bir arkadaştan tehdit aldım.İsmini vermeyeyim BEN ONA ŞUNU SÖYLEYEYİM ADMİN BİZİ Uyardı.GEREKSİZ KONU AÇANLARIN KONUSUNU HEME KİLİTLE DİYE.+UYARI CEZASI VER dedi.Ama Ben uyarı cezasıda vermiyorum.İleriye gidenlerin hf üyeliğininde alınması lazım yine ben uygulamadım o cezayı.Ve Benle Senelahmete sürekli Aynı Kişi Bize Mesaj Atıyor.Konumu kilitlediniz benle muhattap olma,tehdit vb.. şeyler söylüyor.BUNDAN SONRA BU TİP OLAYLARA CEZAİ YAPTIRIMLAR AĞIR OLACAK !!!

  • Tehdit etmedim . Ayrıca ismimi yaz benim için problem olmaz . Şunu da bil ki ben sizi tehdit etmedim . Ahmet'in dedikoducu bir şekilde sana söylemesi ve senin de bazı şeyleri ona söylemen sizin seviyenizi gösteriyor .

  • Bak Carl sitenin huzurunu bozma.Bana dedikoducu felan demeye hakkın yok biz Yusuf ile aramızda yaşadığımız olayları konuşuyor,fikir alışverişinde bulunuyoruz lütfen ileri gitme kimseye farklı tarife uygulanmıyor bu sitede bence sorunu kendinde aramalısın.


  • Tehdit etmedim . Ayrıca ismimi yaz benim için problem olmaz . Şunu da bil ki ben sizi tehdit etmedim . Ahmet'in dedikoducu bir şekilde sana söylemesi ve senin de bazı şeyleri ona söylemen sizin seviyenizi gösteriyor .


    BaK carl Ben Yıkıcı Değil Yapıcıyım Sen moderatörler arasında ne konuşursa konuşsun karışamazsın adı üstünde 2 kişi arasında

  • BaK carl Ben Yıkıcı Değil Yapıcıyım Sen moderatörler arasında ne konuşursa konuşsun karışamazsın adı üstünde 2 kişi arasında


    Önce şuna açıklık getireyim ki ben gerçekten '' TEHDİT '' etmedim , ayrıca benim de Ahmet'le konuştuğum şeyler aslında 2 kişi arasında ama Ahmet o rakamı 3'e çıkarmış , bu söylediklerimden rahatsız olan varsa özür dilerim .


  • Önce şuna açıklık getireyim ki ben gerçekten '' TEHDİT '' etmedim , ayrıca benim de Ahmet'le konuştuğum şeyler aslında 2 kişi arasında ama Ahmet o rakamı 3'e çıkarmış , bu söylediklerimden rahatsız olan varsa özür dilerim .


    Tamam Bundan Sonra Gereksiz Tartışmalara Girme Eğer Ben Ve senelahmetin boş yere konu kapattığını düşünüyorsan admine şikayet et



    [hr]
    Tüm Havaforum Üyelerine Diyorum Lütfen Forumda Huzur Bozacak İmzalar Yüklemeyin.

    Einmal editiert, zuletzt von Yusuf63 ()