Sabit Marmara ve Batı Karadeniz Bölgesi Genel Tahmin Ve Uyarılar
-
-
Poyraz fırtınası bu akşam Çanakkale-İstanbulda baslayacak
Yarın Trakya-İstanbul-Çanakkale-Balikesirde Etkili olacak
Severe Weather
-
Kar yagisi ne zaman gelicek istanbula
-
melonkar123 yazdı:
@Root un beklediği yılbaşı sisteminde görülebilir
(Daha net değil)Severe Weather
-
İstanbulda yağışlar etkili
-
Bugün Kartal civarında yağışlar etkili olur mu?
-
seko157 yazdı:
Bugün Kartal civarında yağışlar etkili olur mu?
Avrupanın batısı merkez ve anadolunun güneyi daha fazla yağış gorur -
Enes Güleç(17) yazdı:
melonkar123 yazdı:
@Root un beklediği yılbaşı sisteminde görülebilir
(Daha net değil)
Herkesten once ilk soyledigimden beri gayet net. -
Balıkesir için Marmara Denizi üzerinden gelen bulutlar merkeze pek uğramadan doğuya kayıyor ve Dursunbey tarafına yağış bırakıyor genelde. Diğer bölgeler 20-30 cm minimum kar alırken Balıkesir merkezde 10-15 cm leri buluyor en fazla. Bunun nedeni nedir?
-
KAResi yazdı:
Balıkesir için Marmara Denizi üzerinden gelen bulutlar merkeze pek uğramadan doğuya kayıyor ve Dursunbey tarafına yağış bırakıyor genelde. Diğer bölgeler 20-30 cm minimum kar alırken Balıkesir merkezde 10-15 cm leri buluyor en fazla. Bunun nedeni nedir?
Dek hattının kenarında kalınıyor.
Rüzgar yıldız olduğu için İstanbul boğazındaki kütleler etkisini kaybetmemesi halinde direk dursunbeyi vuruyor
Rüzgar poyraz olsa dek daha rahat vurur merkezeSevere Weather
-
Enes Güleç(17) yazdı:
KAResi yazdı:
Dek hattının kenarında kalınıyor.
Rüzgar yıldız olduğu için İstanbul boğazındaki kütleler etkisini kaybetmemesi halinde direk dursunbeyi vuruyor
Rüzgar poyraz olsa dek daha rahat vurur merkeze
Teşekkür ederim. Radarda tum bulutlar merkeze gelirken birden doğuya kayması oldukça sinir bozucu. -
Balıkesir'e sibirya kokenli sistem lazim. Minimum 50 cm aliriz. Ornek olarak 18 Şubatı veriyorum.
-
Tahminler yılbaşı sistemi için ayın 27sinde guncellenecektir
-
Balıkesirliler bu sistemden ne bekliyor ben yağış yönünden biraz şansız olabileceğini düşünüyorum açıkçası
-
Kerem Nihal Keskin yazdı:
Balıkesirliler bu sistemden ne bekliyor ben yağış yönünden biraz şansız olabileceğini düşünüyorum açıkçası
Suanki gorunumde yağış sıkıntısı olmazSevere Weather
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Çevrimiçi 3
3 Misafir