Selam Gençler ;
Ay sonu sistemini bakalım hangi model daha önce görecek.
Tahminlerinizi alayım.
Ay sonu sistemi ?
Selam Gençler ;
Ay sonu sistemini bakalım hangi model daha önce görecek.
Tahminlerinizi alayım.
Ay sonu sistemi ?
Ocak 20 sonrası var
Şubat var Mart var...
Mart'ta kar İzmir'de?? diyeceğim ama bu kış her şey mümkün görünüyor. Epey soğuk geçen bir kış oluyor , bana kalın kazak aldırdı yav Yine de İzmir için başka umutlanmayayım
Günaydın HF ailesi.
Kar arkasından yagmur,hatta sonbahar havası İzmir'de![]()
Şu havaya bakınca evelsi gün lapa lapa kar yağdığına inanamıyorum Gök gürültülü şakır şakır yağmur , benim kediler bile şaşkın
tünaydın Her yer buz okul yok
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun inşallah iyidir hastamız ?
Desem de inanmayın ... Ee , bir dahaki kar ne zaman ??
Valla azıcık ısınsak fena olmayacak , İzmir olarak bu kadar soğuğa alışık değiliz be ya
Tabikide 24
en yakın zamanda konu acıalcak inşALLAH
24'ündeki sistem İzmiri epey etkileyecek mi ?
Ege Sayfası kitlendimi noldu arkadaşlar?
Ege Sayfası kitlendimi noldu arkadaşlar?
Yeni sayfa açılmış
Makara ettik sevindik,beni eve kim atar?
bizim düldül Atatürk mahallesine nasıl çıkacak?
![]()
sormayın ben de arabayla geldim huzurevinin üst tarafına , yolda kaydım azıcık ama sorun olmadı . Şimdi kar erimeye başladı dönüşte kayar mıyız bilmiyorum
Kütle bitti mi arkadaşlar ?
İzmir'de kar bitti sanırım durdu..
Buna da şükür sabahtan beri yağıyordu İzmir bu yani <span style="-webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0);">
Azaldı artık kesilmek üzere ama sabahtan beri çok güzeldi , buna da şükür
Flaş haber Gençler;
İzmir'liler kar temizleyen belediye personeline saldırdı
Bu arada kar devam ediyor burada , acaba akşama kadar yağacak mı nasıl görünüyor radarda ?
Şu an burası böyle İzmir çoştu bugün
Okula zor geldim
İzmir Buca tarihi günlerinden birini yaşıyor.Evka 1'i düşünemiyorum sanırım otobüsler çıkamıyormuş eski komşumuzu aradık sorduk belli yere kadar çıkıyorlarmış.
Buca iptal otobüsler işçievİzmir Buca tarihi günlerinden birini yaşıyor.Evka 1'i düşünemiyorum sanırım otobüsler çıkamıyormuş eski komşumuzu aradık sorduk belli yere kadar çıkıyorlarmış.
leri yokuşunda kalmış dörtlüleri yakmış bekliyorlar . Kar devam şimdilik.
Burada hala yağış devam inşallah akşama kadar yağar
Henüz kesilmedi burada ama öğleden sonra sulu kar deniyordu zaten . Buna da şükür
Şirinyerde durdu , sanırım bitti ?
Şuan sınırın içerisindeyiz iyi gidiyor rüzgar şu an gelleikle olarak doğudan esiyor eyer doğulu devam ederse gece ye kadar 5-8cm daha alırız
Yağmura çevirmesin ya yıllardır ben İzmir'de böyle yağış görmedim