Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
Grip şikayetiyle hastaneye gittim özelde test istediler covit testi yapıldı pozitif çıktım. Dikkat edin bu bela bitmemiş. İyi geceler cümleten.
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Geçen arkadaşta baya hasta oldu ama artık test falan yok demişler ona.
-
Ne yazık ki ülkemizin geldiği son nokta içler acısı….😣😓 Her güne bu ve buna benzer haberlerle uyanıyoruz maalesef…
Daha devamı var. Her sayfa yenilediğimizde daha beterleri geliyor.
-
-
-
-
Afganistan'dan 10 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi. Aklım çıktı. Kıtalar bölünüyor dedim. Sonra kaldırıldı.
-
Unutulur kardeş unutulur bu ülkede ne cinayetler yaşandı hepsi unutuldu gündemi güzel değiştiriyorlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Unutulmayı bırak konuşulmuyor bile. Bu olayda yer yerinden oynamalıydı. Ama konuşulmadı bile...
-
Bir animasyonda Ceres cüce gezegeni bodoslama Türkiye'ye çarpıyordu. Tek gerçekleşmesini istediğim animasyon. Buralar başka türlü temizlenmez.
-
-
Kızın o halini çekip paylaşıma sokmuşlar. Kimse bulunup yargılanmalı. O da ayrı bir ruh hastalığı...
-
hocam bu arada 5 saat önce ekşi sözlükte 1 ekim 2024 ankara kar yağışı diye bir başlık açılmış.
Arabanın arka camına 1 ekim 2024 ankara kar yazısını görmeden inanmam.
-
Çok güzel olurdu ama en erken Kasım'ı bekleyeceğiz gibi.
Belli olmaz. 2010 ekim başı Kastamonu dönüşü denk geldiydi. Bembeyazdı o taraflar.
-
Hem kargo hem güzel yağış beklerken
-
Etimesgut'ta yağmur başladı. Sert rüzgar hamleleri de var.
-
Aynen çok güzel rüzgar var.
-
-
-
İran ülke genelinde tam alarm ilan etti ve bütün askeri personelin izinlerini iptal etti.
Yeni bir animasyon filmi yayınlayacaklar galiba
-
-
İranı savaşa çağırıyor İsrail.