İzmir-Tire'de oturuyorum. Burada henüz kar yok. KKY şeklinde yağış var. Hem gezmek hemde kar görmek için Tire Rayotobüsü(Tren) ile Basmane Garına gideceğim. İzmir'de en iyini kar' ı nerede görebilirim? Kentkartım var ama hangi İzban nereye, hangi Eshot nereye gider bilmiyorum Aktarmasız olarak Basmane'den direk binerek İzban veya Eshot ile bu alanlara gidebilir miyim? Eshot gidiyorsa kaç numara?
Tiredeysen gaziemir tarafına gel derim hem yakın hemde şuan yerde baya var daha yağış yeni giriyo çok müthiş yagiyo
Arkadaşlar mobilde hava durumunu vs. takip etmek için hangi programları kullanıyorsunuz bende sadece hava radar var bildiğiniz güzel programlar varsa önerebilirmisiniz ?
Hepisi boş çok ayarsız nodeller en iyisi her zaman
Gaziemirde nem 1saate 53 ten 64 çıktı şuan pek çok yer için yeter artık radardan bakıp takip etmek gerekiyo bu akşam için de ufak süprizler olabilir deniz etkisi iyi kar yapıyo