Teşekkür ederim hocam.
Beiträge von hknnn
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gréy hocam, bir de Bafra değerlendirmesi alabilir miyiz? Yağış sorunu var mı?
-
Bu Samsun’un batısı için hiç mi yoğun yağış olmaz bu modellerde ya 😁
-
Giresun kadar 8 saatlik dilimde -8 giriyorm Samsun her türlü şuan potada.
Tabii Samsun’da yağış sorunu olmazsa.
-
kastamonu ağlı ya selam olsun kamerayı kapattırır
Bu sene çok geç kaldı orası. Birkaç senedir efsane yaşıyordu.
-
Valla Samsun'da yine şakır şakır yağmur yağacak diye korkmuyo Degilim
Alıştık zaten. Ya sıcaklık yetmez şakır şakır yağmur yağar ya da sıcaklık sorunu çözülür kuru soğuk yeriz, yağış bekleriz.
-
GFS Samsun'a mis gibi kuru soğuk vermiş hadi iyiyiz yine
Başka türlüsü olsa şaşardım zaten.
-
Gréy hocam, nedir sahil için düşünceniz son değerlendirmelere göre? Özellikle Bafra ve batısı için?
-
Valla ne getirir süreç bilinmez ama -9 bile kovalamak zorundayız artık. Pazara kadar takibe devam
Hangi tarih için olası ihtimal ?
-
4 /5 Şubat da mı yalan oldu sahiller adına?
-
Bugün Uzungöl'e çıktık. Hava sahile göre bayağı sertti doğal olarak. Uzungöl 'ü yukarıdan gören meşhur fotoğrafların çekildiği tesislere gittik. Göl çevresinde yağış yağmur şeklinde idi ama yukarıda birden kısa ama sert bir rüzgar ile kara döndü. Çam ağaçlarını beyaza bürüdü hemen inceden.
Bu tarafta tesis yoğunluğu olduğu için yollar açık. Ama Uzungöl'den güney yönüne doğru yani Demirkapı (Haldüzen) tarafa doğru giderseniz yol kısa sürede karlı duruma geçiyor. Lastiğimiz uygun olmadığı için biz çok zorlamadık, ilk sıkıntılı yerden döndük. Dere boyunca özellikle gölge kısımlarda kar olduğu gibi duruyor yolda. Hatta Uzungöl'ün de bir kısmı donuktu.
-
Zigana'nın rakım 2030 m falan, Uzungöl'ün ise 1090 m. Geçen sene Zigana tüneli geçip eski yoldan da dönmüştük. Eski yol oldukça zorlu bir yol olur bence kışın ama kar açısından daha tatmin edici de olur.
-
Trabzon'da az önce deprem hissetmiş akrabalar. Trabzonlu arkadaşlar, oldu mu sarsıntı? Geçmiş olsun.
-
Batı Karadeniz yaylalarında da işler tıkırında. Görüntüler, Sinop Türkeli ilçesi yaylalarından bugün.
-
Hocam bunca emareyle kışa girdik kasım aralıkta havada gördük gelenekçi her yöntem soğuk kışa işaret etti buna rağmen bu yıl güzel olmazsa hayırlısı olsun diyip geçeriz ben sinerjik taraftayım Ocak kapanırsa artık bu şekilde bakamam bunca şeye rağmen bu kış kötü geçmemeli.
Aslında korkumuz biraz da bu değil miydi? Hızlı başlayan, ümit yeşerten ancak kötü sürüp kötü biten bir kış. Tabii sahiller adına. İnşallah, öyle bir tablo olmaz.
-
radar dolu yağiş yok
hele bafrada
Bafra merkezde bir saatten fazladır yağıyor.
-
Bence Doğu Karadeniz sahilinde gece yer yer örtü olur. Buralarda yağış tamamen kesti. Bafra merkez.
-
Doğu Karadeniz kıyı kesim yağışın kaymağını yiyecek bence.
-
Bafra merkez sulu kar atıyor.
-
Şu kadar güzel yağmur kadar olarak düşseydi keşke Bafra merkezde çok fena yağıyor.
