Beylikdüzü orta şiddette kar yağışlı,kapanışı yapıyoruz artık
Posts by isokar778
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
15 gün kovalamanın ardından,bu şartlara göre yeterli sayılabilecek bir sistemdi,ilk 2 gün sinir krizi geçirtsede son 2 gün yeterince tatmin etti beylikdüzü adına beni.Artık radar kovalamayı bıraktım ve pencereden dışarı baktığımda kar görüyorsam hafif bir mutluluk yaşıyorum o kadar
Tahminleriyle bizi aydınlatan bölge sorumlularımıza( berkeeldek karkolik furkan) teşekkürler bol sistemli yıllarımız olsun.
-
Konumumda 12-15 saattir mini aralıklarla kar yağıyor,ilk 2 gün hiç tatmin etmedi ama bu son 24 saat bana yetti.Bundan sonra gelen giden olursada kaymağı olsun
-
Beylikdüzünde öyle bir yağış ve tipi var ki
-
Beylikdüzü ayak değmeyen yerlerde çok iyi birikim var.Arayı çok iyi kapadık.Bizim buranın kardan adamları biraz hormonlu 1.5m falanlar
-
Beylikdüzü orta kuvvete kar'a devam,2 gün durdu durdu bantlar buraya almaya başladı
Güzel birikim var
-
Özlemişiz yalnız aralıksız dek'i
Sabaha ne olacak çok merak ediyorum.
-
Resmen tren ardı arkası yok
-
Beylikdüzü aralıksız 30 dakikadır kar yağıyor ama öyle böyle değil,kaçırmamak için çıktım.Gök gürültüsü efsane.Durduk durduk ısrarcı bandı vurduk sabaha çok fena birikim yapar
-
-
-
Yalnız kütleler çok güzel yapışıyor ve ağır hareket ediyor bu da çok iyi
-
Beylikdüzü aşırı güzel yağıyor
-
-
Şu tren resmen zemin hazırlıyor
-
Bu gece beklenen yağış erken girmemiştir değil mi? Kütleler aşırı birleşik ve iyi yağış bırakıyor.En azından bu saatte beklenmiyordu bu ve devamıda akıyor.
-
3 dakikada her yeri bembeyaz yaptı şu kütleler bu gece uzun,başım ağrımıştı karsızlıktan
-
Yalnız öncü kütleler bile bugün ilk defa bu kadar yoğun kar yağışına sebep oldu beylikdüzünde çok fena tipi var
-
Bı daha cephe yağışı olmadığı sürece hiçbir sisteme ümitli olmıcam, 1 metre kar yağacak deseler bile
Koşulları sağlam dek sistemide iyidir,çok kısa sürede çok fazla birikim yapar,ucundan kurtardı bu sistem o yüzden aslında böyle.
-
Kapici GFS Dedi GFS Özelden yazdım hocam tekrar kusura bakma,biraz sana denk geldi.Herkesten özür dilerim meşgul etmeyelim konuyu daha fazla