VALLAHA MODEL OOKUMAKTAN GÖZÜM KÖR OLACAK AMA ARALIK İKİNCİ YARISI ÇOK ABARTILDIĞI KADAR BİŞEY GÖZKMÜYOR İNŞALLAH YANILIRI
Modellerde 2-3 hafta sonrası için birşey göremezsiniz
VALLAHA MODEL OOKUMAKTAN GÖZÜM KÖR OLACAK AMA ARALIK İKİNCİ YARISI ÇOK ABARTILDIĞI KADAR BİŞEY GÖZKMÜYOR İNŞALLAH YANILIRI
Modellerde 2-3 hafta sonrası için birşey göremezsiniz
Akşam-gece yüksekler lapa lapa
1300 m ve üzeri için saf kar olabilir. Ama 700-800 m 'de 5-6 derecelerde olcaktır.
Sicaklik birkaç gündür olduğu gibi düşük kalırsa yağışın ilk girişinde merkezi semtlerde de karla karışık yağmur, graupel tarzında yağışlar görülebilir.
Ayın 2. Yarısında birçok senaryo düşüşte
Aralığın ilk yarısını kapattık gibi, Olursa yağmur olacak. 2. Yarısına odaklanalım.
Bu kış mutlaka geçen kıştan daha hareketli olacaktır. Güzel kar yağışı alırız ya da alamayız bunu tabiki de bilemeyiz ve şimdi bunun hakkında yorum yapmakta doğru değil ama çok keyifli takipler yapacağız burada, buna eminim.
Zemin soğusun arkadaşlar. Biraz ayazda kalalım. Bunun karşılığını elbet alırız. Dağlarımızdaki karlar bize bir süre daha yeter. Takip edelim bu yıl geçen yıl gibi olmayacak.
Mevcut durum için en güzel yorum 👏🏻
Selamlar. Merkezde birikim yok. Arabalarda nispeten kalın bi kar birikimi oldu sadece. Çimdekiler falan eridi.
İkindiye doğru seyirlik kar bekleyebilir miyiz tekrardan yoksa sistemi kapatıyor muyuz
Geçişler olabilir belki, radarı takip edin
İnanılmaz boşluğa düştüm. Acil sistem gelmesi lazım.
Merkez yeşeriyor biraz
Bu yağışı bırakıp nasıl uyuyacağım..
Yeşiller geldi, harika yağıyor.
Yağışın en yoğun kısmı yaklaşıyor
Sincandan kimse yok mu ya
Balgat ve dikmen arasında aman aman bir uzaklık yok ama genede dikmen nasıl bu kadar fazla alabiliyor yağışı anlamıyorum sırf bunun için her kar yağdığinda dikmene çıkmak zorunda kalıyorum ironik durum merkez çok şanssız cidden.
Kar icin rakım her şeydir
Merkez muhakkak yeserir. Az da olsa vurur.
Keçiören dahil merkez hattında açık mavi
Ankara delirtir insanı :))
2 etkili kısmın arasında şehir merkezi..sanssızlıkta baska boyut gerçekten.
Samsun çarşambay bile sarı vermişler kardan 😂 ilahi mgm işte ankara çankırı uyarı almazken samsunun kıyısına bile uyarı vermişler
Ama kar yağışın yüksek kesimlerde olacağını belirtmisler
O şehirler ilerleyen saatlerde daha iyi olacak
Ben akşamdan uyudum 2 saat falan gece uykusunu geçe çekebilmek için
Bende yaptım ama çok zorlanıyorum. Günlerdir model takip edeceğiz diye harab olduk..