Ankara’nın kuzeyi Esenboğa tarafı sıcaklığı kurtarıyor
Hocam son 2 güne kadar siklonun rotası değişir diyorsunuz. Doğru da söylüyorsunuz. Ama bir sonraki mesajınız da sanki sistem yarınmış ve her şey kesinleşmiş gibi Esenboğa kurtarıyor diyorsunuz. Siz de bir alemsiniz :))
Bu arada gefs ve senaryoları maşallah çok iyi. Diyagram çok tatlı gelecektir. Ana çıktı olan gfs ise en sıcak ve kuru senaryolardan birisi olarak sırıtacaktır.
Zamanında kısa vadede şu haritadan daha çok kar veren haritalar gördük ve beklendiği kadar olmadı. Güncellemeler oldukça heyecan verici ama beklentiyi düşük tutmak lazım. Bu miktarlar bizim coğrafyamız için zor.. Ama imkansız değil
Merhabalar Ocak 22 sinde öğle saatlerinde ankara-konya arası aracımla yolculuğum olacak, kar lastiğim mevcut değil. Yol durumu nasıl gözüküyor acaba ? Teşekkürler.
Hocam şuan yorum yapmak için çok erken ama o tarihler de kar yağışı ihtimali mevcut.