ANLIK DURUM (22 Şubat - 01.38)
-7,5
Açık
-7,5
Açık
Tüm İstanbul oyunda. Her zaman söylerim DEK işi şans işidir ancak işin içerisinde bir AB alanı var ve kağıt üstünde bu AB merkezine yaklaştıkça yağış miktarı da artacaktır. Ancak son sözü radar söyler
.
Bu dek işi İstanbul için sıra ile ilerler, Skiron'a güvenirim ve iki gündür sıkı takip ediyorum hiç bozmadan önünüzdeki süreç için İstanbul iki yaka için de sağlam kar veriyor, bekleyip göreceğiz kardeşim, Şu an için kütle oluşumları güzel gözüküyor, Geniş tren bant yaparsa tadından yenmez.
Yenişehir/Ataşehir otoban kar tuttu, yan yollar arabalar zor ilerliyor., yağan kar zınk diye yere yapışıyor, sabaha İstanbul için çok enteresan görüntüler bekliyorum.
-7,6
Açık
bunu nasıl atıyosunuz
Mgm den il ve ilçeler bölümüne girip bulunduğunuz yeri arama kısmına yazın, sonra altta bulunduğunuz yer için yazı çıkacaktır, üzerine basın ve kopyalarak, yapıştırın, yalnız dikkat edeceğiniz kısım sadece Bu bölümleri kopyalamak olsun.
-7,7
Açık
-2,2
Çok Bulutlu
-7,9
Açık
Gelen kutlelerin dBZ 20 civari. Zayif yogunluktalar. Tatmin edici kar birakmalari icin dbz 30 civari iyi olurdu. Teselli eden sicakligin her kar tanesini degerlendirmesi. Ancak harika bir sistemi yetersiz yagis ile heba etmek cok uzdu.
Gercekten harika bir model yakaladik. Gecen her saat israf. Sabaha karsi umutluyuz.
Radar çoşuyor yalnız.
-8
Açık
-7,9
Açık
Romanya dan gelen kütleler batı Trakya kıyılarını vuracak gibi, İstanbul'u vuracak kütleler 2-3 saat sonra batı karadeniz açıklarından gelecek, şehri pert edebilecek kuvvette olabilirler, sabah işe gidecekler çok dikkatli olmalı, Bu sistem Salı gününe kadar azalarak uzar diye tahmin ediyorum.
-7,8
Açık
-7,7
Açık
Böyle kal ![]()
-7,6
Açık
-7,5
Açık
-7,4
Açık
-6,9
Açık
-6,8
Açık