Beiträge von manasbalasy

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Allahın kanunlarını yer yüzüne hakim kılıp onunla amel etmediğiniz sürece öldürülenler sizin çocuklarınız kocalarınız karılarınız anneleriniz babalarınız olmadığı sürece sadece üzülmekle kalıp lanet okumakla geçeceksiniz.

    Şüphesiz kısasta hayat vardır. Şimdi bu orman çocuğu ibreti alem için Konak meydanında asmadığınız sürece istediğiniz kadar hapis cezası verin.

    Bakınız yıllardır anlatıyorum. Bursa'dan başlayıp Hatay'a kadar sahil kesimler PKK sempatizanı mafyalar tarafından parsellenmiş. Kıbrıs da buna dahil. Devlet buna çözüm bulmadığı sürece bu haberleri daha çok duyarız. Bu şebekeler ülkenin tüm sahil şeritlerini haraca bağlamış durumda. uyuşturucu ticareti torbacılık göçmen kaçakçılığı bunların tekelinde. Eskiden buralarda Türk mafyalar hakimdi. Kendi içlerinde bir raconları vardı. Kimse yanlış anlamasın mafya güzellemesi yapmıyorum ama bu PKK sempatizanı Allahsızların raconu falan yok. Bunlar nasıl temizlenir bilmem ama bu haberleri daha çok duyarız.

    Meteorolojinin ilahı profesör doktor ordinaryus Mikdat Kadıoğlu bu iş hobi olarak yapılmaz dalga mı geçiyorsunuz biz bu işi boşuna mı okuduk diyerek boyna millete saldırmaya devam ediyor. Ben de inadına bu adamı düşürmeye çalışanlara destek olacağım. Resmen amatörleri aşağılıyor ve hakaretler ediyor. Sülük gibi yapıştı bizlere.

    sen de iki günde bir boğazı dondur sana da yüklensin. adamın ''haddini bilerek'' amatörce bu işi yapanlara lafı yok. adamın derdi Meteorolog olmadığı halde TV lere çıkıp boğazı donduran at ağızlılarla

    Valla hocam bu adamın ve peşindekilerinin şakası yok.🤷‍♀️

    Bizi neler bekliyor kısacası insanlığı neler bekliyor göreceğiz.

    Hatırlar mısın? İnkâr edenler seni etkisiz hale getirmek veya öldürmek ya da yurdundan çıkarmak için tuzaklar kuruyorlardı; onlar tuzak kuruyorlardı Allah da bozuyordu. Tuzak bozma işini en iyi yapan Allah’tır. Enfal/30

    Girona Sevilla maçını izliyorum. Girona forveti Dovbyk 19 dakika da hetrik yaptı. Dovbyk ayısına 1 m euro daha verip almamıştık. Yerine Enis Bardi sığırını aldık iyi mi. Dakika 23.


    Girona 3 Sevilla 1

    Pakistan-İran arası iyice gerginleşiyor..


    abi ben İrana söverken haksız değilmişim bak. İranın nükleer silah sahibi olmasında Pakistan'ın emeği büyüktür ama bu acem tilkileri ilk kendine ekmek veren eli ısırır. Bunlar öyle karaktersiz haysiyetsiz insanlar. ( Devlet yönetiminden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın )

    Allahın ve Resulünün şeriatını savunuyorum diye devlet cumhuriyet düşmanı ilan edildim burada. Neden Forumdan atılmadığım dahi sorgulandı.

    Öncelikle forum kimsenin tekelinde değil. Herkese ufak tefek hatalar yanlışlıklar yapılır. Yönetimde ki arkadaşlarda insan nihayetinde. Kolay değil bu kadar insanla uğraşmak. GabelBerg10 kardeşime yapılan muamele bana göre yanlıştı. Yıllarca foruma gönüllü olarak hizmet etmiş emek vermiş birisi tek kalemde bu kadar kolayca harcanmamalıydı. Yönetim tarafı daha sağduyulu yaklaşmalıydı olaya. Emir'in haklı olduğunu daha önce ki mesajlarımda '' tarafımız haklının yanıdır'' diye belirttim. gönüllü olarak sorumluluk alan kişilere biraz imtiyaz tanınabilir. adamlar emek harcıyor buraya.

    yıllardır buralarda ne insanlar tanıdık. sorumluluk verilmedi diye forumdan gidenler oldu. tahminci statüsü alamadı diye foruma iftira atanlar dahi oldu. belki ben de günün birinde giderim. belli olmaz lakin önemli olan güzel ayrılmak,kırmadan dökmeden.

    şimdi herkes eteğinde ki taşları döküyor. sanki zamanı gelince lazım olur diye herkes bir şeyler biriktirmiş. kasetler tek tek ortaya dökülüyor. bunlar yanlış şeyler kanımca. herkes gün gelir lazım olur diye birbirinin açıklarını hatalarını yanlışlarını kayıt altına alır saklarsa iş uzar gider. 8 senedir foruma üyeyim. bugüne kadar ne bir sorumluluğa talip oldum ne de yönetimden bu yönde bir talebim oldu. Ne bir üyenin açığını aradım ne de hatasını gün gelir yüzüne vururum diye sakladım. Adaletsizlikler oldu mu ? Evet oldu. Bana karşı da oldu ama çok da önemsemedim. Kaç tane konudan ban yedim hesabını bilmiyorum yeminle. zamanında Kahin denen at ağızlı herif sosyal medyadan ana avrat dümdüz küfür etti bana . bunu da ilk defa buraya yazıyorum. Forumda ki arkadaşların kurtarsın seni benim elimden diye tehdit etti. buraya yansıtmadım bile bunları. bilenler bilir o herif zamanında burada tahminciydi. PKK sempatizanı bu herif dediğim zaman burada linç yemiştim. Neyse ki zaman beni haklı çıkardı ve ağzımı açıp ben size dememiş miydim diye burada tek satır dahi yazmadım.

    Gelelim sonuca :

    Demem o ki kol kırılır yen içinde kalır arkadaşlar. Hepimizin var gönül kırgınlıkları. Üç günlük dünya için değmez kırmaya kırılmaya. Gidecek olan kimseye dur gitme kal demem. Yolu bahtı açık olsun gidecek olan arkadaşların. Benim tek kırgınlığım Emir'e yapılan yanlış. Foruma o kadar emek veren adam tek kalemde silinmemeliydi.


    hayırlı forumlar herkese.

    Şehitlerimiz için kelimeler kifayetsiz kalıyor ama olaya farklı boyuttan bakmak lazım.


    Tiktok kuzey ırak videoları ile dolu. Çok özür diliyorum ama bizim aptal personele sosyal medya yasağı getirmemiz gerekiyor. Karşı istihbarat eğitimi almıyor mu bu arkadaşlar. Adam yüzbaşı olmuş Tiktok da instagram da video foto paylaşıyor. Sosyal medya da paylaşım yapan asker personeli direkt ihraç edeceksin. Devletin bu işe çözüm bulması şart yoksa canımız daha çok yanar