Herkese iyi geceler Hf ailesi,yarin isbasi banada stajbasi erken kalkmak zor gelecek.Allaha emanet olun
.
Beiträge von Hakan_ermeydan1907
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Günaydınlar ahali,işiniz gücünüz rast gitsin bayramda bitiyor
. -
-
İyi geceler diliyorum herkese,bayramın son gününe mutlu uyanırsanız umarım HF AİLESİ Allaha emanet olun
. -
Selamlar arkadaşlar,bayram nasil geciyor keyifler nasil ?
. -
@Vintersaga veyapta yagisli ve iliman yaz yagmurlarinin gelme ihtimali oldugu sehirlerde modellerden bakilarak yapilmali.
-
@Seyyah anlatmaya calistigim bu bu istasyonda o gune yagmur veren veya serin ve yagisli gosteren 1 tane ana model yokken havalarin sicak oldugu belliyken ya yagis olmayacakti olacaksada herkes hakettigi puani almalidir.
-
@Seyyah emeksiz puan diye birsey yoktur yazin kac kez modeller gostermezken 1 gun kala gosterip yagdigida olmustur uzun vadeli tahmin yapmisim ve puan almam gerekiyor.Dusunurek yazin biraz lutfen.
-
Arkadaşlar bazilariniz ciddi anlamda sacmaliyor taa p.tesi gunu tahmin yapmisim toplamda 49 puan alicakken 31 puan alicaktim sizde 0.00 yazsaydiniz tuttursaydiniz hic yagmayacagi madem belliydi bu hafta yagis olmayacakti herkesin hakettigini almasi gerekiyor.
-
Herkesin bayrami mubarek olsun
. -
Bayram namazından Günaydınlar ahali,şeker tadında bir bayram olsun insAllah.Amin
. -
Herkese iyi geceler,ne güzel bir gece sabahı bayram namazı.Herkesin bayrami tekrardan mubarek olsun,Allaha emanet olun HF ailesi
. -
Şunuda eklemeliyimki p.tesi yapmis bulundugum uzun vadeli tahminde yagisi 1 kg ile kacirip 18 puan almam lazimken deger yok diye bisey alamadan 49 almak varken 31 puan alirsam buyuk bir haksizlik olur bu kuralin incelenmesini veya duzeltilmesini istiyorum yonetimden.
@Samet_113 -
Yagis ile ilgili egerki 0.00 kg kabul edilmiyorsa yagissizlik puan disi oluyorsa bu yarisma yagisli iliman soguk hava dalgalarin olacagi gunlerdede yapilabilirdi.Bole bir durum varsa yagisda 0.00 yazanlara buyuk haksizlik ve yagis konusu cok sacma olur.Kaldiki anladigima gore 0.1 kg yazmama gore deger olusmadigi icin yine puan alamayacagim dedigim gibi yagis ihitmalinin cok oldugu haftalarda modellerden bakilarak yapilmali yada bole olucaksa yapilmamasi daha iyi.
-
Son iftarin ardindan keyifler nasil HF ailesi
. -
Rabbim bir ramazan daha gormeyi nasip eylesin.Simdiden herkesin bayramı mubarek olsun
. -
Hesaplamama gore yagisla birlikte 50 puan aliyorum bol bereketli bir arefe gunu olabilir kendi adima
. -
15.12 itabariyle 25.8 0.4 ile kacirdim 26.1 olursa bakalim hayırlısı
. -
Yeter bu kadar dur artik hopaa.Bu arada @Baybars hocam 0.1 kg yagis dedim hic olmadi kac puan alirim yagistanda ?
-
Oo 14.48 itibariyle 25.7 tam isabetmi geliyor acepp
