Avrupa ile aramızda çok büyük fark var önce bunu kabullenmek lazim mutlaka.Adamların orta veya alt düzey takımları dahi iyi kötü savunma yapmayı biliyorlar bizim ise şampiyonumuz dahi savunma yapmayı beceremiyor
Posts by KonyadaKar
-
-
Pozisyon penaltı mıydı, var’a bile gidilmedi…
Kendini yere atmış gibi gözüktü buradan
Pozisyon penaltı ama öncesi ofsayt gibi geldi bana ayağı önde gibiydi antalyalı oyuncunun
-
Çok şükür hem soğuk hem yağış açısından mükemmel gecen bir kışın artık yavaş yavas sonuna geliyoruz valla kış başlamadan baharı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ne yalan söyleyim özledim
-
Bu arada rüzgarın biriktirdiği yerlerde göz kararı 35 cm falan var gibi
-
Adliye civarı da elektrikler gitti tipi son gaz devam
-
Hocam radardan yeşil cikarmi sizce yoksa uyuyum mu😂
Saat 3-4e kadar gelebilir hocam daha sonra yağış hafifler muhtemelen
-
Hocam radarda devami varmi karatay zayifladi sanki
15-20 dakika onceki hali cok iyiydi hocam bu arada elektrikler gidip geliyor burda
-
Maça dalmışım dısarı da kopmuş adeta
-
Bu sistemde gram heycanlanmadim tahmin ettim bunu cunku beklentiyi dusuk tutmak gerek
Martta gelen sistemden hayır gelmez Konyaya zaten hocam
-
Radar dolu nem de öyle çok düşük degil ama disarida kar yok tam kafayı sıyırmalık sistem
-
Yağışlarda törpülenme var yine zaten oldum olası sevmedim bu şubat ve mart aylarını.Aralık ve ocağın gözünü seveyim
-
Autochthon başınız sağolsun hocam, Allah rahmet eylesin
-
Türk futbolunu bitiriyorlar abi. Ayrım yapmıyorum takım arasında objektif olarak söylüyorum 1. Gs-Rize maçı 2. Bu maç ki bunun gibi kaç maç var bu sezon. Taraftarımız çok pasif inanın ki tataftarlar az çok icraat yapsa bu kadar ...leri yemez bence yapmaya
Özel olarak niye Gs Rize maçını yazdınız merak ettim, bende direkt Gs Altay maçı derim o zaman mesela
-
Akdeniz uyudu adeta güncelleme boyunca iç kesimler için saç baş yoldurucu
-
İç batı kesimler için anca gazproma yarar bu soğuklar doğru dürüst ab bile yok şimdilik
-
Her halükarda konya ve bölgemizin güneyi çok güzel bir kış geçirdi kimse bunu inkar etmez çok soğuk karlı sistemler aldık bu öyle bir sistem değildi zaten yağış açısından güzel yağış aldık bu sistemde bu bile yeterli benim için en azından
Evet hocam bence de çok güzel bir kış geçirdik ama 2022 diyince bu sistem de hatırlanır artık bence çünkü son anda büyük kazık yedik hem de öyle böyle değil
-
Konya için sistem tam bir fos çıktı tek tesellim bol yağış aldık bugün
-
Maalesef sabahki veriler hiç iyi değil sıcaklık çok yüksek yağıs anında,muhtemelen kuvvetli yağmur arkası kuru soğuk olacak gjbi
-
Ben son anda aldım
Şanslısın hocam :D2
-
Ss alayım dedim bu tarih ve saati ama tam ss alacağım an 22:23 oldu ,hayattaki şansım