bir şeyi çok merak ediyorum hocalarım yasim daha küçük sayılır 23 yaşındayım 2004 kışını hatırlamıyorum o tarihte pendikte yaşayan var mıydı ve nasildi kar durumu çok merak ediyorum 😄😄
Selam hocam ben doğduğumdan iki sene öncesine kadar (çok üzgünüm) oradaydım. Velibabanın yakacık ormanlarina yaslandığı konumdaydım. Bir tarafımız yakacık tepelerinin yamacı diğer tarafımız Aydos etekleri. Bölgede bizden başka yerleşim yoktu, her yer çayır. Şehirleşme başlayana kadar (2000'li kışlar zaten oldukça sertti) karlı gün sayımız 30-40in altında kalmazdı.
Emin olun yılları kestiremiyorum her sene metrelere gömülüyorduk. Bu fotoğrafın çekildiği sistem 1 hafta boyunca bizi kara gömmüştü, elektriklerimiz 1 hafta boyunca gelmedi adeta mahsur kaldık. En sonunda güneşli havalar eşliğinde yollarımız açılmıştı. Fotoğraftaki benim, hemen yanındaki yığının altında ise arabamız var ![]()
(Burada ailecek anasınıfına gittiğimi hatırlıyoruz. 97 doğumlu biri olarak dönemin 2002-2003 sezonu olması gerekiyor. Ancak bildiğim kadarıyla o dönem öyle bir sistemin varlığı hiç konuşulmuyor. O yüzden bir sonraki sene olan 2004 kabul edelim) 😂
(Bir diğer notum da bölgemizde 2002 kışı çok daha karlı ve soğuk geçti olarak hatırlanır)
