Yol paramı karşılarsanız olabilir 1/kahkahas23s1
Sen gel ağırlarız hocam. Aydosa yakın konumda arkadaşın evi var. Mis gibi orman 😁
Yol paramı karşılarsanız olabilir 1/kahkahas23s1
Sen gel ağırlarız hocam. Aydosa yakın konumda arkadaşın evi var. Mis gibi orman 😁
Bu muhalefet olduğu sürece ak parti daha çok seçim kazanır. Ciddi ciddi kılıçdaroğlu parlatılıyor. Şayet öyle birşey yaparlarsa ak parti zil takıp oynar.
Sistemin kaymağı avrupanın diyor ecmwf. Akşam yarın değişmezse kolay kolay ibre bize dönmez. 2018'de yediğimiz kazığı gene yiyeceğiz..
Ecmwf vermediği sürece sistem hayali kurmanın manası yok. Israrla soğukları üstümüzde tutuyor içeri sokmuyor. Değişir umarım.
benzine 53 motorine 1.33 zam.
Şiir gibi 😀
Brent petrol 117 dolara yükseldi. 200 doların üstü beklentisi mevcut. Yani yaza kadar akarkayıt fiyatları 30 TL ve üzerini görecek muhtemelen. Ülke koca bir araba çöplüğü olma yolunda ilerliyor. Ellerinde değerlendirmek için aracı bulunanlar bu durum önlenemezse elindeki araçlara yarı fiyatına müşteri bulabilirse şükreder. Gerçekten berbat zamanlardan geçiyoruz.
ECMWF istikrar la 10 mart sistemi ni bize verip gfs de avrupa ve İtalya ya veriyor ula gfs sen ne ayaksın
Bu durumun pek istisnası yok. Her sistem öncesi aynı şeyler. Biri bize verir diğeri başka yere sonra ortada buluşurlar. Ecmwf ısrarcı olduktan sonra gfs her türlü döner.
Şu haliyle bol bol kuru soğuk bir günlük yağış öngörüyor. Düzelmesi ümidiyle. Ancak mart ayındayız. Yarın sunduğu görüntü tamamıyla değişebilir. Cuma gününden önce sevinmek veya üzülmek için çok erken.
Yine sistem emaresi varya ufukta tüm modeller ayrı telden çalıyor. 😁
Ecmwf'nin gösterdiği sinoptik gerçekten çok güzel.
Biraz batıladı mı mart ayında mükemmel bir sistem yaşarız. Vade uzun değişim olacaktır.
Rusların sadık köpekleri sırplar.. şaşırdık mı ?
Kurtlar vadisi 53.bölüm ormanda çatışmada Polatın sözü. Kurtlar vadisi sadece bir dizi değildir i.
Çok Doğulu gidiyor güncellemeler. Böyle gelirse Karadenizi izleriz.
Misal bu bilgiyi bilmiyordum ben teşekkür ediyorum bilen birine danışmak şart :hfyeni (25): yarın görüşücem dersime iyi çalışıyım ki sıkıştırıyım köşeye :chinese:
Devamı için saati 675 tl hocam. 😁. Bizim tarife de böyle.
Şu da var zam yapmasına yapmam da sözleşme sonu bu çakal çık evden der bana :))
İşte o konuda da hak sizin. Şöyle ki. Sözleşmeyi 1 yılın sonunda sona erdirme hakkı tek bir istisna dışında kiracıya tanınmıştır. Ev sahibi sözleşmen bitti diye evden çık deme hakkına sahip değil.Aranızda tahliye taahhütnamesi yoksa tabi ki. Ancak onunda şekil şartları çoğu ev sahibi tarafından yerine getirilmediği için geçerli sayılmıyor ![]()
Şuan bedavaya oturuyorum nerdeyse.Ağustosta ki sözleşmemle 2+1 65 metrekare klasik bekar evi 1200 zamla 1600-1700 olsun diyor ev sahibi.Bakalım orta yolu bulucaz benden 1500 çıkar dedim
Efe tüfe oranından fazla zam yapma şansları yok. Tabi kira sözleşmesinde ayrıntılı başka hüküm yoksa. O oranda zammı kabule edin. Fazlasını istemeye hukuki olarak hakkı yok. Öyle kafasına göre çıkarma şansı da yok hocam.
Bugün yapılan akaryakıt tamamı ile adilik ve halkı soymak. Brent petrol aynı seviyesine geri geldi aynı şekilde dolarda. Ama 1.5 TL zam yaptılar. Her kuruş hakkım haram olsun. Müsebbiplerinin burnundan fitil fitil gelsin. Ülkece toplu olarak bilinçli tepkiler olmadığı, her gelen zam öncesi akaryakıt kuyruğu oluşturduğumuz sürece tepemize binmeye devam edilecek.
Savaş her yönüyle kötü. Ancak tarih boyunca savaş hep oldu ve hep devam edecek. İster soğuk savaş olsun, ister sıcak savaş hep olacak.Tüm devletler insan gibidir hep daha fazlasını ister. Rusya geçmişi imparatorluk olan bir devlet. Yıllardır güçlenen bir devlet ve putin gibi direk KGB tarafından yetiştirilmiş bir lideri var. Putin özel biri o bakımdan. Bugüne kadar olmaz denilen şeyler yaptı ülkesinde. Şimdi ise eski Rusya hayali peşinde. Başarabilir Mi onu zaman gösterecek. Bize düşen akıllı olmak sağlam adımlar atmak. Umarım bu savaşın içinde yer almayız. Sonuçları çok acı olur. Hiçbir şekilde savaşa hazır değiliz zira.
forum.havaforum.com/attachment/145706/
Istanbul da bir hastane yolu 😍
Erenköy ruh ve sinir sanırım
Mart sert geçecek gibi duruyor. Bakalım kar namına ne koparacağız.
Aykut53 tüm ödülleri kapardı :hfyeni (18):
Özellikle 69 sayısına özel bir ilgisi var. Görünce dayanamıyor 😁
22:15 'mi avmı var.
Samet hoca serengetiyi mi açtı. Hemen yerimizi alalım 😁