Türkiye'mizin gelmiş geçmiş en büyük lideri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının yıl dönümünde sevgi ve saygıyla anıyoruz. Allah rahmet eylesin, bu ülke için yaptığın her şey için minnettarız sana...
SM-G360H cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Fernandao olmasa ne Celtic maçından 1, ne AJax maçından 3, ne de Bursa maçından 1 puan alırdın. İyi bir rotasyon oyuncusu. Persie'nin iyi bir yedeği bence.
RvP çıktı. Souza çıktı. Volkan ve Nani girdi. Volkan ve Nani kanat, Alper ortasahada. Bu kısım doğru. Yanlış olan kısım Fernandao dururken Persie'nin çıkması.
Sorun Diego'da değil, Diego'nun atak yaratabileceği, oyun kurabileceği bir ortasaha oyuncusunun yanında olmamasından kaynaklanıyor. Ama siz hala ona sövün. Aç izle Kasımpaşa maçını, Diego yoktu. Çok mu iyiydi o zaman bu takım? Atak yapamıyordu, top taşıyan adam yoktu. Şimdi Diego var, o maçtan daha iyi bir durumda bu takım. Maçın galibiyetle sonuçlanması için muhakkak olması gerekenler : 1) Persie forvete geçecek, santrafor olacak. 2) Fernandao çıkacak, Volkan Şen girecek. Sağ kanada geçecek. 3) Topal veya Souza çıkacak yerine yedeklerde bulunan iki yönlü ortasahalardan birisi (Meireles ya da Ozan) girecek. 4) Eğer bu madde gerçekleşirse, 3. madde otomatik olarak iptal olacak. Bu madde ise şu : Alper Potuk ortasahaya geçecek, Topal veya Souza'nın yerine Nani girecek ve sol kanada geçecek.
Bunlar olmadıkça bu maçı anca duran toptan gelen bir golle kazanabiliriz.
Bence tarihin en iyi kadrosunu kurduk Orta saha hariç. Mesala orta sahada baroni yada emre tarzı bi oyuncu olsa var ya o galatasaray,ajax maçları farkla bittiydi.
Meireles'in gönderilip, iki yönlü bir ortasaha alınması taraftarıydım ben de.
Bu gece itibariyle "şahsi" talebimle Havaforum yöneticiliğinden ayrılıyorum. Benden sonra gelecek arkadaşa bol şans ve Allah şimdiden sabır versin. Forumda ki tabiri caizse kariyerime "HF Üye" ve "Marmara Bölge Sorumlusu" olarak devam edeceğim. Bir yere gittiğim yok ama yine de hakkınızı helal edin.
SM-G360H cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Diego'nun alternatifi yok. Kendi mevkisinde oynamadığı için de kendisini tam olarak gösteremiyor. Top kayıpları, semazenimsi bir şekilde dönmelerinin nedeni ise ortasahada tek top, ver-kaç yapabileceği hücüm ve futbol zekası yüksek bir arkadaşının olmaması. Yani Topal-Souza gibi iki tane ön liberoyla Diego'nun hücumda katkı vermesini, şiir gibi oyun kurmasını bekleyemezsiniz.
SM-G360H cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
"Forvet arkası" rolündeki adamı göbekte oynat, sonra bekleneni veremiyor de. Saçma be abi. Fenerbahçe'nin şuan olmazsa olmaz tek ismi Diego. Ortasahamız Topal/Souza-Meireles(yetersiz bence)-Diego veya Topal/Souza-Ozan-Diego ya da Alper'i kanat oynatmaktan vazgeçip, Topal/Souza-Alper-Diego olmalı. Topal-Souza aynı anda sahada olamamalı, ikisinden biri seçilmeli. Asla kesilmeyecek olan Diego, sabit 11'de. Diğer ortasaha ise Alper-Ozan-Meireles'ten biri olmalı.
SM-G360H cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi