Barajlarımıza kırmızı kütle denk gelir inşallah.
Posts by Storm Chaser
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bacğılar 5 dakikadır dolu yağıyor sel götürdü heryeri dolu büyüklüğü taş gibiydi resmen cevzi kadar doolu yağdı 1 tanesi içeri düştü
Kanıtta atın abi. Hava forumuyuz biz.
-
Yıldırım şov geliyor İstanbul'a. Hatta Avrupa Yakasının batısı için geldi bile.
-
Ya olursa
Böyle bir şey Türkiye'de olursa sanırım bir yerleşim yeri yok olurdu...
0-1km Shear = 32kts
0-6km Shear = 61kts
MUCAPE = 4586J/kg
LI = -13
K = 33
TT = 62
LR oranları zaten uçmuş
0-3km EHI = 17.1
SCP = 48.5
STP = 10.8
SHIP = 5.5
0-3km SRH = 595m²/s²
Evet şiddetli değerler.
-
Squall Line
-
"Kim Allah rızası için öfkesini yenerse, Allahü teâlâ da ondan azabını def eder." (Taberani)
Peygamber efendimiz, taş kaldırıp kuvvet denemesi yapanlara sordu:
- Bu taşı kaldırmaktan daha zoru nedir?
- Bildir ya Resulallah, dediler.
- Öfkeli iken, öfkesini yener, sonra sabır yolunu tutarsa, sizin en ağır taş kaldıranınızdan daha kuvvetlidir. [T. Gafilin]Kadir gecemiz mübarek olsun.
-
-
Ebu Said el-Hudri (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
Nebi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) sahabelere şöyle buyurdu:
“Sizden herhangi biri bir gecede Kur’an’ın üçte birini okuyabilir mi?”
Bu da sahabelere güç geldi ve şöyle dediler:
Ya Rasulallah! Bizim hangimiz buna güç yetirebilir!?
Bunun üzerine Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’de şöyle buyurdu:
“İhlas Suresi, Kur’an’ın üçte birisidir!”
Hayırlı Cumalar
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
😳
Dust storm(kum fırtınası) diyorlar.
-
abi gezegen bu kadar sıcak ama balkanlar hala buz gibi ?
Balkanlar'ın ayazı soğuktur geceleri onun dışında Afrika sıcakları aktif olduğunda rahatça rekor sıcaklar görülebilen bir bölge.
-
2023'ün Mart ayı Dünya'da en sıcak 2. Mart olmuş. Gezegenimiz ısındıkça ve su döngüsü hızlandıkça daha fazla hortum, maddi hasara yol açan dolu meydana geliyor. A.B.D'de 12 Nisan'a kadar ki hortum sayısının geçen haftalardaki hortumlarla yıllar bazında ilk 3 sıraya yerleşmesi, Suudi Arabistandaki iri dolu yağışları, keza ülkemizde de görülen dolu yağışları gezegeni ısıtmamızın bir sonucu.
-
Türkiye'de geçen gün EF2 hortum görülmüş??
Tornadoes of 2023 - Wikipediaen.wikipedia.orgÜlkemizdeki hortum ve iri dolu olaylarında buraya atın lütfen arkadaşlar
External Content www.youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Müthiş yağıyor.
-
Barajlarımızda hafif artış var. Sevindirici.
Pazar günü de yağışlar bekleniyor.
-
Peygamber (s.a.v) şöyle buyuruyor. “Her kim Cuma gecesi veya günü Kehf Sûresi'ni okursa, o kişiye okuduğu yerden Mekke-i Mükerreme'ye kadar ulaşan bir nûr ihsân edilir. Bir dahaki cumaya kadar ki küçük günahlar kendisi için bağışlanır. Sabaha kadar yetmiş bin melek kendisine salât eder.
Hayırlı cumalar
-
Ben kader planını çoklu evrenler modeli gibi düşünürüm hep.
Yani hükümler yazılmıştır ama aralarında seçim bize ait. Şuurumuz ve irademiz bu yüzden var.
-
Türkiye'nin maçlarına Avrupalı hakem verilmemeli. Asya ya da Amerikalı hakem yönetmeli.
-
Ben kaleciye takilmiyorum hocam, biz takim savunmasini yapamiyoruz, karsimizdaki takim son 2 buyuk turnuvanin birinde finalist digerinde 3. ve bunu takim savunmasiyla sagladilar. Yedigimiz golleri biz mahalle maclarinda atardik, kaleciden sekebilecegini dusunerek kosu yaparsin yapmazsan adam gelir golu atar
Doğru. Biraz Fas'ı örnek almalıydık.
-
Sok artık şu Arda'yı ya
-
Maalesef milli takimimiz ust duzey takimlara dis gecirebilecek bir takim degil adamlar sadece 2 defa gelip skoru aldilar, bundan sonrasini izlemeye gerek yok..
Bu jenerasyondan da ümitliydim gerçi Arda ve bir çok oyuncu daha tam pişmedi. Ama bu jenerasyonda da hiç iyi kaleci gelmeyecek gibi sanki.