Rüzgar güneye döndü galiba trabzon üzerindeki kütleler deniz üzerinde uzaklaşıyo
Posts by BunyaminAkyol61
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Beşikdüzü kaymağını yiyor akçaabat kırıntısını alıyor trabzon merkez onu da alamıyor galiba
-
Trabzonda yağan yağış birikim yapmıyor.. kütleler yorozdan sonra iptal oluyor
-
Akçaabat muazzam yağıyor.. yoroz neden kütleleri öldürmüyor çok şaşırdım bunu açıklayabilecek hocam var mı?
-
Akçaabat 5 derece 😂😂
-
Hocam ben şahsen bekliyorum kar
Umarım şöyle bi 20 cm alsak yeter. 😂😂
-
Verilerden bağımsız trabzon’a kar yağacağına inanan var mı?
-
Beşikdüzü tarafı saatlerdir kar alıyor nedir durum orada
-
Evet kütleler yorozu aşamıyor yoroza gelen eriyor bize kuzeyden dek lazım ya
-
sistemin yıldızı samsun fosu tabiki de trabzon hiç şaşmaz.. yok vorteksmiş cart curt sahildd 10cm kar anca oldu yine de şükür..
-
Görele tarafındaki kutle yorozu aşabilir bulut istifası yüksek , eğer sapasalim aşarsa uzun süre kalabilir yavaş hareketi mevcut.duan edin.
Hocam yoroza yanaşan kütle bayılıyor gerçekten girerse 5 -10 cm bırakır gibi
-
Bu gece konumuma 20 cm yağmazsa benim için bu sistem efsane falan değildir.. sahilde 10 cm kar efsane sayılmaz ki.. ah ah yoroz ömrümüzü yedin
-
Ah ah hiç şaşırtmıyon trabzon kütleler deniz üstünden gidiyor..
-
Hocam bu gece trabzon mutlu olur mu sizce??
-
Trabzon sakın uyuma 😂 -
Akçaabat çok yoğun yağıyorrr
-
Dek mekanizması güzel çalışıyor 1 kaç saate trabzona vurur gibi..
-
Hocam Trabzon bu ne yapacağı belli olmaz ama bana sorarsanız 700 hpa rüzgarı iyi kütleler yorozu devirir ve Allah'ın izniyle güzel bir ekleme yapacak hele benim konuma 30 cm bekliyorum yeterki yağsın akşam olduğu için sıcaklık çok daha düşük olacaktır ve daha kaliteli kar görürüz
Umarım hocam asıl gğçlü yağışları deklerle alacağız gibime geliyor karadeniz üzmez bizi umarım
-
Çok Güzel Olur İnşallah Espiye Görele Tarafından Var Kütleler Trabzon'a Yakında Var Radarda Bakalım Buraya Vurur mu
Yorozcuğum inşallah bi şerroluk yapmaz 😂 yapmazsa samsun gibi şeyler yaşarız gibi geliyor.. ama şartlar da farklı samsunun tepesinde siklon bayağı sabit kaldı trabzonun üstünden fişek gibi geçti gitti.. bakalım nolur
-
Şöyle güzel dekler alsak da sabaha kadar 30 40 cm kar alsak nolur trabzon olarak 😂