Selamlar arkadaşlar forumda sözü geçen İstanbul semtlerinin genel görüntüsü yansıtmaya çalıştım Ekleme - çıkarma yapmak isteyen kendince bir şeyler yapabilir. Bermuda'dan Buffalo'ya kentimizin birçok takma ismi var zaman zaman bu isimler çok kullanılınca itici oluyor ama dozunu kaçırmayınca şakası güzel oluyor
Buradaki çoğu hocalarımız kesinlikle benim için 'Profesör'(!) Lerden daha değerliler ve daha tutarlı tahmin yapıyor. Başta wildleo1907 , tahminci , 4 Şubat Hocalarımız ve ismini hatırlamadığım bi kaç kişi kesinlikle daha değerli ve tutarlı benim için. Hava forumun dışında Bayhava'nın tahminleri de oldukça tutarlı. Canımızı sıkmaya değmez biz burda böyle bir oldukça onlar istediği kadar ötsün evelAllah.
Şükür bilmemezlik had safhada İzmir olarak iki gündür sıcaklık -1 dereceye iniyor bir gram kar alamadık isterseniz gelin rolleri degiselim bir karsever olarak
Reis orası izmir. BOğaz hattı en favori yerdi ama kurudu oradan bahsediyoruz İzmirden değil coğrafyası öyle yapacak bir şey yok
24 Ocakta arnavutköy, havalimanı tarafında olan olayların aynısının boğaz hattına gelmesi mümkün gözüküyor. Aşırı yavaş hareket etmesi de bunu çok uzun süre görmemizi sağlayacak