Ne yapalım , ironi yapmasak kafayı yiyeceğiz. Tımarhanadeymişiz gibi takılmak lazım bazen. 23 nisan için kıyafet siparişi veriyor öğretmen arkadaşlar bir fiyat üzerinden veliler falan görüşülüyor ortak karar alınıyor, 1 hafta sonra artık bu fiyatlara veremeyiz diyor satıcılar, 2 defa başımıza geldi. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz.
Bu arada pamuk fiyatları da uçmuş durumdaymış. Ithalat ihracat yapan bir arkadaş var Mersinde limanda, kıyafet şu an en ucuz şey diyor ilerleyen zamanlarda giyim sektöründe de ciddi zamlar görürsek şaşırmayalım.
Ben artık zam gelince yemin ederim seviniyorum. Eleştirebilirsiniz belki ama insanların belki bi nebze aklı başına gelir de fanatiklikle oy vermezler diye düşünüyorum.
Avusturya bitmiş hocam. Birde burada asgari ücret Allah bilir 1500-1600 euro falandır. Bizde koskoca 4250 TL , tam bir rezillik avusturya bu ne TL olarak 28 i geçiyor mazot, bizde 24 olucak bu gece ki bahsedilen zam uygulanırsa. Bizde hala bedava gibi bir şey avrupanın yanında!!!
İroni yapacak keyifi nerden buluyorsunuz reis ya 😀 komple sıktı artık bu yönetim
Letonya yı yenemiyoruz ama bazen Fransa, Hollanda gibi takımlara kafa tutuyoruz. En ilginç takım biziz herhalde. Portekiz de ne kadar sakatta olsa Bruno fernandes, ronaldo, diogo jota, felix, bernardo silva gibi çok sağlam ayakları var şansımız düşük ama tek maç olduğu için şansımız biraz daha yüksek. Bunlarıı yenersek Kendi evimizde İtalya ile oynuyoruz. O maç karışabilir işte hem intikam istryeceğiz hem de ev sahibi olacağız hiç belli olmaz
Bu ülke bitmez, ama bu boş vaatlerin artık karşılık bulmaması gerekiyor, topluma çok iş düşüyor.
Bu toplum anlamaz işte hocam yapacak birşey yok. Parti tutan insanların gözleri kör olmuş fanatiklik yapıyorlar kimsenin yaptığı işe bakmıyorlar futbol takımı tutar gibi holiganlık yapıyorlar bu kafayla çok yeriz biz kazığı ayıptır söylemesi
Bu sistemde kimsede heyecan kalmamış doymuşluktan dolayı herhalde 5 senenin acısını çıkardık sonuçta 😀 Benim de heyecanım kaçtı çünkü diğer yerler akarken boğaz hattı 1 kütle aldı sadece #sabahtan beri
Galatasaray 2 maçtır kapasitesinin üstünde oynuyor gene kök söktürdü barcelonaya. Şu takımda ,3-4 sene önce ki talisca ve abubakar olsaydı çok farklı şeyler konuşuyorduk
Hadi be Gs. Eğer gs yenerse ülke puanında 19. Sıradan direk 15. Oluyoruz çok zor ama inş yeneriz ben ,3-1 barça yener diye tahmin ediyorum inşallah tersi çıkar