Beiträge von Narsil

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Bu konuda geçen sene yazan arkadaşları da hatırlıyorum bu senede yazanlar var ve dünkü maçtan sonra yazılanları görünce diyorum ki bizden bir halt olmaz, birey olarak herkesin içinde fitne düşmanlık ahlaksızlık girmiş, karşı tarafı rencide eden mi dersin olayı sadece kendi penceresinden düşünen mi dersin, gırgıra vuran mı dersin hepsinden varız, maalesef din futbol ve siyasette ayrışmışlık had safhaya gelmiş bu kafadaki zihniyet devam ettiği sürece de futbolda dostluk kardeşlik terimleri yazıda kalmaya devam eder.


    Yazacağım çok şey vardı ama yazılanları görünce susmayı tercih ediyorum, zira vakit değerlidir, sadece şunu söyleyeceğim Ali Koç ve ekibi bir an önce yönetimi bırakıp gitmelidir, bu özellikle Fenerbahçe camiası için en doğru karar olacaktır.

    Sercan a helal olsun el bile vermedi, Şimdi Poyraz düşüsün bakalım, düelloya bu isimler arasında girmesi handikaptı zaten, bu adamlar ortalama 2 haftada bir potadalar ve atışlara ısınmışlar.. Poyraza bundan sonra sorsunlar yookk bir daha tehlikeye atmam diyecektir:)

    Yedisu segmentinin batısı kırılmış durumda, karlıovada diğer tarafı.. Bu 2 uçta olan depremler hazırlık evresi olarak düşünülmesi doğal, Ramazan hocanın vurgu yaptığı gibi, yedisu segmenti sismik boşlukta ve depremini bekliyor..

    Ali Koç Fenerbahçe senin babanın çiftliğ mi? 2 sene kupaya katilma super kupa macinada u-19 ile çık.. Yazik vasifsiz beceriksiz bir adamim kendini tatmin yeri olmus kulup.. Akli basinda Fenerbahce taraftari buna şerh koyar.!

    Trabzonspor maçı sonrası olaylar ve maç hakkında görüş yazmamıştım ancak ufak birşeyler söylemek lazım. Resmen seçimler sonrasına gereksiz bir şekilde bırakılan sevkler ve cezalar hoşuma gitmedi. Velhasıl cezalar açıklanmış, tarafsız gözle söylüyorum ki Trabzonspora 6 maç ceza az, bu takıma 10 maçtan az ceza verilmediği gibi bundan sonraki 2-3 yıl boyunca Fenerbahçe maçlarını tarafsız sahada oynama cezası gibi yaratıcı cezalar gelmeliydi çünkü bu takımın ve holiganlarının derdi Fenerbahçe maalesef..


    Diğer yandan Osayi Samule de bence ceza gerekliydi ama cezalar içerisinde en hafifi olmalıydı çünkü karşısına elinde suç aleti vs barındıran sahaya futbolcu tartaklamaya inmiş bir güruh vardı. Osterwolde ye yerde yatırılmış ve hareketsiz hale getirilmiş bir taraftara attığı kasti ve tehlikeli tekme için 3-4 maç arası ceza gelmeliydi, İrfan ve onun gibi taraftarı tahrik etmeye niyetli oyuncular için 1 er maç yeterli. Batmana ceza verilmemeliydi ki öyle oldu, tekme savurduğu adam ona koşarken sonra yön değiştirip kalecimiz Livakoviçe yumruk attı, bunun dışındaki diğer antrenör vs cezalar normal geldi. Ancak bu Trabzonsporun ilk vukuatı değil buna engel olmanın en güzel yanı bu takımın taraftarını bir daha bu tarz saha olaylarını gerçekleştirmemesi için acı bir şekilde cezalandırmaktır. Ancak 6 maç bence az ve yeterli olmadığını göreceğiz..


    Diğer taraftan sayın Ali Koç dün itibariyle başkanlık sıfatının içini dolduramaz hale gelmiştir, sağa sola bırakırız ederiz tehditleri savuruyorsan onu yapacaksın, yok yapmayacaksan ağzından hiç çıkmayacak. Ama gerçek fenerbahçeliler şunu zaten anlaşmıştır, Ali Koç yine şampiyon olamayabileceği bir sezon sonuna gidiyor ve ihaleyi başkalarına yıkma peşinde, bunu yaparken bide üstüne Fenerbahçeyi sahadan ligten çekmek gibi çok büyük bir yanlışa imza atacaktı. Fenerbahçe sahadan çekilmez, ligten çekilmez! Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü gerekirse taraftarıyla ilgili makamlara baskıyı kurar ve adaleti sağlamaya gerekli kurumları zorlar uyarır. Sahadan ligten çekilmenin Fenerbahçeye yararı olmayacağı gibi zararı olur rakiplerine yararı faydası olur.. Bu tarz kararlar gündeme bile gelmemelidir nacizhane..