Paylaşım yapabiliyormuyuz? şimdi bitmesinimi beklememiz gerekio
21'de başlayan metociel hangi saaate ise o saati paylaşmakta bir sıkıntı yok bence diğer sitedeki halini.
Paylaşım yapabiliyormuyuz? şimdi bitmesinimi beklememiz gerekio
21'de başlayan metociel hangi saaate ise o saati paylaşmakta bir sıkıntı yok bence diğer sitedeki halini.
Arkadaşlar saçma şekilde diğer bölgelerdeki arkadaşlara laf atmayın
gereksiz haraketler bunlar.Biz kafamızı gömelim sistem takip etmeye devam edelim.
Hocam bu poyraz mı yapar..?
İzobarların yönüne bakarak rüzgar tahmini yapabilirsin reis.
Burda niye sorun var yoroz yüzünden mi
Bu arkadaş rüzgar yönünü Trabzon için kötü yapıyor sanırım, bölgeye tam hakim değilim.
Trabzon için biraz daha iyileşmeli ECMWF
Rüzgarın azizliği var yağış verisinde.
Ordu'ya gelmeye değer mi sizce? yarın akşam gelmeyi düşünüyorum sırf sistem için
GFS gibi gelirse değer.Kafadan 30 cm sahil en az.
GEM kara batak yapmı
Gözden kaçmasın Kıbrıs ve Antalya'ya bile kar verdi güncelleme
Orta Doğu'da çoğu noktada kar var.
Pazar gününe kadar bu konuda gaza gelmeyi yasaklayalım, totem olur 😅
Lütfen başkalarıyla dalga geçmeyin, bırakın isteyen istediği gibi düşünsün.
Pazar gününün akşamını bekliyorum full moda girmek için
zaman geçmiyor ![]()
Rüzgara bak resmen tipi vermiş
150h civarinda baslayan kar 240hlere gelmemize rağmen halen durmadı modelde
Samsun'u ne gömdü be...
Aynen konuyu kapatalım bencede
Ben şahsen pazar akşamı verilerini bekliyorum, o akşamda aynı görüntüleri sunarsa yavaştan hazırlanmaya başlarım kar küreği ve kar tutmasını engelleyen solüsyon alarak, Dükkanın çatısı düz ve modellerdeki verdiği gibi gelirse çatıda ciddi bir ağırlık yaratacak kadar kar yağabilir.
Ben şahsen takmıyorum bu tarz yorumlara, bundan bi 5 6 yıl önce görsem kavga ederdim kesin ama artık sadece gülüp geçiyorum -Jupiter- Yıllardır adam akıllı kar yağmadı bu sahillere ama bazıları göre her yıl 50cm kar alıyoruz gibi yorumlar yapıyor "yinemi karadeniz" yazıyor.Garip cidden.İstatistik bir bilimdir ve üzgünüm bilim senin benim duygularına göre işlemez, değişmez.Kuzey bölgelerin İstanbul dahil batı kıyılarına göre kar yağma ihtimali her daim daha yüksek ve daha kolaydır.Bazı arkadaşlar sadece Karadeniz değil kendilerini İstanbul ile bile karsilastirsigini gördüm başka forumlarda ve burada, komik oluyor.
Ecmwf kar haritasını göremedim var mı atabilecek?
"Sistem İnşallah Kafkasya veya İspanya'ya kaçar"
diyenlere inat sabırla ve inançla sistemi takip etmeye devam arkadaşlar 💚👍
Bu sistemi bu haliyle 2016 tarihi ve civarlarinda görseydik çoktan moda girerdim kesin geleceğini bildiğimden, teknoloji gelişti modeller yerinde saydı artık 5 gün bile uzun vade bana göre ![]()