Üye alımları durdurulmuştur
Posts by Aytac
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
selam beyler kar ne zaman yağacak bilgisi olan var mı
Ay sonuna odaklandık. Netlik yok.
-
Sabah hoş geldiniz mesajları atabilirsiniz, şu an onaylanmayacak üyelikler
-
hayırlı geceler iyi hafta sonları
-
Rozet görüntüleme sayısı arttırma şansımız var mı diamond sahibi olanların en azından böyle bir çalışma planı var mı?
Az önce 12'den 15'e çıkarıldı.
-
Güneş+Kar Sevdalısı alınca kendiliğinden geliyormuş.Kesin bilgi yayalım.
Vortex hayırlı olsun.Alalım bakalım nasıl duruyor.
profilinize yakışmış
-
Markette...
-
Uyarı yayınlanacak mı lodos ve yağmur için
Sosyal medya hesaplarımızdan yayınlandı.
-
Haftasonu ve pazartesi hafif yağmur geçişleri var. Salı çok güzel yağmur görünüyor. Sali ve çarşamba geceleri sağlam soğuk olacak.
Salı gecesi dışarıyı koklayacağız, özledik.
-
Aklıma şu haber geldi
1 Ocak 2005 tarihinden itibaren, 1 milyon Türk Lirası (1.000.000 TL) 1 Yeni Türk Lirası (1 YTL) na eşittir. Diğer bir ifadeyle, paramızdan 6 sıfır atılmıştır.
-
Eline saglik. Guncellemeleri yapan arkadaslara begeni ile destegimizi esirgemeyelim
-
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inşallah...
-
-
Bir video daha yapmak lazim Youtube kanalimiza. Halkin anlayabilecegi duzeyde keyifli bir ay sonu videosu gibi
-
Netflixteki sıcak kafa dizisi izlediğim en kaliteli diziler arasında ilk 5te. Tavsiye ediyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Çok güzel ve kaliteli olmuş
-
Sezonun ilk videosu oldukça ilgi gordu. Ikinci bir video da olasi gelecek sisteme yapacagiz. Yilbasinda kar cok guzel olurdu, insallah yagar
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
bu kış psikolojik açıdan modellee baya mücadele edeceğiz gibi duruyor
-
-